foto

David Hemingson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Two Dreadful Children (TV film)

TV seriály

2019 Whiskey Cavalier (TV seriál)
Jaký kraj, takový mrav (E03)
Agent s velkým srdcem (E01)
2017 The Catch (TV seriál)
The Dining Hall (S02E03)
2016 Uncle Buck (TV seriál)
2013 Mrcha od vedle (TV seriál)
Monday June... (S02E13)
2012 Mrcha od vedle (TV seriál)
Whatever It Takes... (S02E05)
2011 Pravidla milostného provozu (TV seriál)
2010 The Deep End (TV seriál)
2008 Americký táta (TV seriál)
Oedipal Panties (S04E11)
2007 Call, The (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Tříkolka (S03E03)
2005 Americký táta (TV seriál)
A Smith in the Hand (S02E02)
Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
Aftermath (E02)
Exile on Main Street (E01)
2004 Cracking Up (TV seriál)
1998 Jesse (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

2013 Mrcha od vedle (TV seriál)
Ocupado... (S02E18)
2012 Mrcha od vedle (TV seriál)
A Weekend in the Hamptons... (S02E07)

Herecká filmografie

TV seriály

2008 Americký táta (TV seriál)
Oedipal Panties (S04E11)
Tearjerker (S04E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky