foto

Ron Fortunato

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Georgetown (TV film)
2009 Hačikó - příběh psa
2007 Než ďábel zjistí, že seš mrtvej
2006 Dokažte mi vinu
Dotkni se ohně
2004 Osobní prohlídka (TV film)
Rachel, quand du seigneur
2002 Jo (TV film)
2000 Sunset Strip
Wild About Harry
1999 Weekend, The
1998 Drsňák
1997 Pouze vnitrožilně
1996 Basquiat
Ztraceni na Manhattanu
1994 Proti své vůli: Skutečný příběh Carrie Buckové (TV film)
1992 Dívky z Jersey
Mac
Vraždy na pobřeží
1989 Howard Beach: Making a Case for Murder (TV film)

TV seriály

2018 Jak prosté (TV seriál)
Dej mi prst (S06E06)
Náš čas vypršel (S06E04)
Jakmile vyloučíš Boha (S06E02)
2017 Jak prosté (TV seriál)
Ublížíš mně, ublížíš sobě (S05E24)
Pohyblivý terč (S05E22)
Příběh mrtvého muže (S05E18)
další epizody (6)
2016 Jak prosté (TV seriál)
Vyber si svůj jed (S05E10)
Vražda ve hvězdách (S05E04)
Nefritová pečeť (S05E02)
další epizody (10)
2015 Jak prosté (TV seriál)
Zakopané hry (S04E05)
Kostlivec v laboratoři (S04E04)
Sestup do podsvětí (S03E24)
další epizody (9)
2014 Jak prosté (TV seriál)
Příhoda s muškátovým oříškem (S03E07)
Terra Pericolosa (S03E06)
Bella (S03E04)
další epizody (13)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Internal Audit (S02E11)
On the Line (S02E09)
The Marchioness (S02E07)
další epizody (17)
2012 Jak prosté (TV seriál)
The Leviathan (S01E10)
You Do It to Yourself (S01E09)
The Long Fuse (S01E08)
další epizody (9)
Pan Am (TV seriál)
1964 (E14)
Romance Languages (E13)
New Frontiers (E12)
další epizody (5)
2011 Pan Am (TV seriál)
Kiss Kiss Bang Bang (E09)
Unscheduled Departure (E08)
Truth or Dare (E07)
další epizody (8)
Super drbna (TV seriál)
Růžové intriky (S04E19)
Empire of the Son (S04E17)
Hvězda jedné noci (S04E15)
další epizody (4)
2010 Super drbna (TV seriál)
Venkovanka (S04E11)
Válka Waldorfových (S04E07)
Boj o školu (S04E05)
další epizody (9)
2009 Super drbna (TV seriál)
Serenino tajemství (S03E11)
Prokletí jménem Humphrey (S03E09)
Jak na Basse (S03E07)
další epizody (9)
2008 Super drbna (TV seriál)
Barte, kde jsi? (S02E13)
Archibaldův osud (S02E11)
Možná poteče krev (S02E09)
další epizody (12)
2007 Super drbna (TV seriál)
Vánoce na Upper East Side (S01E11)
Vítejte v nóbl společnosti (S01E10)
Rodinná krize (S01E09)
další epizody (11)
2006 Bratrství (TV seriál)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
2000 Wonderland (TV seriál)
1993 Tribeca (TV seriál)

Dokumentární

2013 Vampire Weekend: Unstaged (koncert)
2002 Report from Ground Zero (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Jak prosté (TV seriál)
Umění triků a klamů (S05E20)
2016 Jak prosté (TV seriál)
Špatné zprávy (S05E06)
Zvětšenina (S04E20)
Vlk baskervillský (S04E16)
2015 Jak prosté (TV seriál)
Důkaz věcí nevídaných (S04E02)
Špetka času (S03E20)
2014 Jak prosté (TV seriál)
Poslední pocta (S03E08)
2010 Super drbna (TV seriál)
Čarodějky z Bushwicku (S04E09)
2009 Super drbna (TV seriál)
Rufus se žení (S03E05)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace