foto

Joe Hortua

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Between Us - scénář, divadelní hra

TV seriály

2018 Bude líp (TV seriál)
Toilet (S03E07)
No Limits (S03E05)
Nesting (S03E03)
2017 Noční směna (TV seriál)
Control (S04E04)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Tvář netvora (S12E07)
2016 Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvý v řece (S11E15)
2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
Love Is a Rose and You Better Not Pick It (E10)
Bella (E02)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Naděje z paláce kouzel (S11E07)
2012 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Toy Job (S05E14)
The Gold Job (S04E16)
2011 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Long Way Down Job (S04E01)
2009 Na doživotí (TV seriál)
Jedna a jedna (S02E21)
Dvě různé zbraně (S02E20)
Pět litrů krve (S02E19)
další epizody (12)
2008 Na doživotí (TV seriál)
Policejní zajíček (S02E09)
Černý pátek (S02E08)
Jackpot (S02E07)
další epizody (9)
2007 Cane (TV seriál)
2002 Septuplets (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky