foto

Rory O'Shea

  • nar. 21.8.1962 (55 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hacker
2015 Room
2008 Bratři Kisselovi (TV film)
2006 Shades of Black: The Conrad Black Story (TV film)
2005 Milionová vražda (TV film)
Příběh Donalda Trumpa (TV film)
2004 Hustle (TV film)
2001 Nebezpečné dluhy (TV film)

TV seriály

2017 Salvation (TV seriál)
Chip Off the Ol' Block (E06)
2016 American Gothic (TV seriál)
The Veteran in a New Field (E10)
Arrangement in Grey and Black (E01)
2015 Kravaťáci (TV seriál)
No Refills (S05E03)
2013 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch v dámském oblečení (S06E08)
2012 Firma (TV seriál)
2010 Doodlebops Rockin' Road Show (TV seriál)
2008 The Trojan Horse (TV seriál)
2007 MagiNation: Národ mágů (TV seriál)
2006 The State Within (TV seriál)
2004 ReGenesis (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a miliardářský lupič (S01E06)
Odysea 5 (TV seriál)
2000 Queer as Folk (TV seriál)

Dokumentární

2008 Desperáti na motorkách (TV seriál)
2006 Historky z podsvětí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace