foto

Leah Ayres

  • nar. 28.5.1957 (62 let)
    Baltimore, Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Hráč
1988 Krvavý sport
Police Story: The Watch Commander (TV film)
1987 Hot Child in the City
1984 Velvet (TV film)
1983 Útěk Eddieho Macona
1981 Žár
1979 All That Jazz
Mother and Me, M.D. (TV film)

TV seriály

1997 Journey of Allen Strange, The (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Raven (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Pumpa s plnou obsluhou (S06E23)
1991 Baby Talk (TV seriál)
1990 Capital News (TV seriál)
The Bradys (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Don't Pet the Teacher (S01E03)
Oldest Rookie, The (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
Finder of Lost Loves (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1982 9 to 5 (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1980 Too Close for Comfort (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
1951 Love of Life (TV seriál)

Dokumentární

1981 Dead Ringer

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky