Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Již jako malé dívky si Ángela Valdéz (Adriana Fonseca) - dcerka bodyguarda - a Samantha Sandoval (Ximena Duque- dcera boháčů, za jejíž záchranu ze spáru únosců položil otec Ángely svůj vlastní život - daly předsevzetí, že až vyrostou, stanou se „strážnými anděly" - osobními strážci.

Los Angeles - o několik let později:  Samantha svůj slib splnila a ve své práci je naprostou jedničkou, zatímco Ángela utápí svůj život v pekařství a s násilnickým manželem, se kterým má dítě. Jednoho dne se však obě ženy opět setkají, a jelikož je Ángela stále ve velmi dobré kondici, rozhodne se zcela razantně změnit svůj život a stát se „andělem strážným." O několik měsíců později je Ángela připravena na svou první „misi" a s prací začíná v domě rodiny Arroyových, kterým shodou okolností před nějakým časem zachránila dceru, a to v době, kdy ještě pracovala jako pekařka. O Samanthu mezitím projeví zájem Bernardo del Castillo (Manuel Landeta), jenž ji chce jako bodyguardku pro svého syna "Willyho" (Fabián Ríos) - ten se do Samanthy zamiluje a ona do něj, avšak své city nedává coby profesionálka najevo... "Willyho" sestra Fernanda (Aylín Mújica) se mezitím vrací do Los Angeles, sžírána nenávistí k rodině Arroyo - připravena pomstít se za dávnou šikanu na střední škole - ta skončila jejím pádem ze schodů a nemožností otěhotnět... Nyní chce Fernanda všechny členy rodiny Arroyo sprovodit ze světa - avšak nepočítá s Ángelou a jejím statečným srdcem, kteréžto zcela okouzlilo Juana Carlose Arroya (José Luis Reséndez)... Kvůli psychickým problémům se navíc Fernanda stává víc a víc nebezpečnou a problém jí nečiní ani vraždy či pokládání bomb - rozhovory s ďáblem nevyjímaje... (fiLLthe3DD)

(více)

Recenze (1)

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

U tohoto seriálu jsem se „proklikal" pouze několika úvodními a prostředními epizodami, a udělal jsem dobře - sledovat všech 206 partů bych ani já nezvládl. Nejednou se mi při zhlédnutí vybavila jiná telenovela s prvky akce, a to Prisionera - jenže ta byla z r. 2004, tudíž lze nad jejími absurdními dějovými zvraty, teatrálními hereckými výkony a pofidérně natočenými akčními sekvencemi přimhouřit oči, ale tohle je na rok 2012 opravdu ostuda :( Nevadila by mi ani tak dějová premisa à la Osobní strážce , ale sledovat furt dokola jak dvě bodyguardky zachraňují během mizerně sestříhaných rvaček své klienty před neschopnými nájemnými zabijáky, to se fakt nedalo. Pochválit mohu snad jen vcelku dobrou chemii mezi Ximenou Duque a přitažlivým Fabiánem Ríosem nebo veškeré scény s hlavní záporačkou - tak podlou a zákeřnou potvoru, která se neštítí opravdu ničeho (kupříkladu poslat zabijáka na malou holčičku nebo zabít svého otce motorovou pilou a následně zkonzumovat jeho srdce) jsem v telenovele dlooouho neviděl, herečka Aylín Mújica si v roli ďábelské Fernandy kradla snad každou scénu jen a jen pro sebe. Dokonce i finále mělo grády (drtivá většina postav zde totiž pochcípala, a to i včetně těch kladných), Corazón Valiente je tak jednou z mála telenovel, které nemají happy-end, a proto je veliká škoda, že tomu uškodila přílišná zdlouhavost a zastaralé technické zpracování. Za výběr soundtracku přihazuji druhou hvězdu, jinak velký špatný. 40% Corazón Valiente | Adiós a Fernanda | Telemundo ()

Galerie (45)

Zajímavosti (6)

  • Herec Gabriel Valenzuela (Luis) během natáčení akčních scén zažil několik nepříjemností. Herečka Adriana Fonseca (Ángela) při házení nožem (produkce použila skutečný) svého kolegu málem zasáhla poté, co se jí nůž vysmekl – herec naštestí stihl uskočit. José Luis Resendéz (Juan) ho pro změnu udeřil do obličeje tak silně, že Gabrielovi začala téct z nosu krev (tvůrci záběr v seriálu ponechali) a musel na rentgen – nos nakonec zlomený nebyl. Též spadl z motorky. (fiLLthe3DD)
  • Ve 117. epizodě 1. série s názvem Rapto extorsivo sledují postavy v televizi seriál El Rostro de la Venganza (od r. 2012). Ten studio Telemundo vyprodukovalo pár měsíců po uvedení tohoto seriálu. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama