foto

M. David Mullen

  • nar. 26.6.1962 (56 let)
    Iwakuni, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 The Love Witch
2015 90 minut v nebi
2013 Big Sur
2011 Normal (TV film)
Seven Days in Utopia
2009 Jennifer's Body - Bacha, kouše!
Smell of Success, The
Tak se měj
2008 Atentát na střední
Slunovrat
2006 Akeelah
Astronaut
2005 Stín zabijáka
The Quiet
When Do We Eat?
2004 Agentky D.E.B.S.
Vůně krve
2003 Northfork
Vidláci v Rusku
2002 Invaze smrtícího hmyzu
Nové šaty
Štvanec času
2001 Hypnotist, The
Jackpot
Sama s cizincem
Stuck
2000 Dokonalý podnájemník
Ritual
Učitelův miláček
1999 Clean and Narrow
Twin Falls Idaho
1998 Kořist
Posedlost
1997 Démon
Omyl
Soulmates
1996 Last Big Thing, The
Shadow Warriors
Smrtící chlad
Ďábelský mazlíček
1994 Skrytá kamera

TV seriály

2018 Westworld (TV seriál)
Les Écorchés (S02E07)
2017 Get Shorty (TV seriál)
The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
Thank You and Good Night (S01E08)
Doink (S01E05)
The Disappointment of the Dionne Quintuplets (S01E04)
další epizody (4)
2016 Prezident v pořadí (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2014 Extant (TV seriál)
Nanebevstoupení (S01E13)
Ti před krví (S01E12)
Nový svět (S01E11)
další epizody (10)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Exkurze (S07E03)
2012 Smash (TV seriál)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Pilot (E01)
Tara a její svět (TV seriál)
The Good Parts (S03E12)
Crunchy Ice (S03E11)
Train Wreck (S03E10)
další epizody (8)
2010 Tara a její svět (TV seriál)
From This Day Forward (S02E12)
To Have and to Hold (S02E11)
Open House (S02E10)
další epizody (12)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Tara a její svět (TV seriál)
Miracle (S01E12)
Snow (S01E11)
Betrayal (S01E10)
další epizody (12)
2007 Big Love: In the Beginning (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Sláva průkopníkům (S02E12)
Nejšťastnější děvče (S02E10)
Království tvé (S02E08)
další epizody (7)

Dokumentární

2008 Mary Pickford: The Muse of the Movies

Herecká filmografie

Filmy

1998 Vermin

Dokumentární

2006 Cinematographer Style

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace