foto

Hyo-joo Park

  • nar. 8.10.1982 (38 let)
    Pusan, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hotel leikeu
2018 Penshyeon : wiheomhan mannam
2017 Macha tago golaegolae
2016 Seom. sarajin salamdeul
2015 Geukjeokin halootbam
Keukbisoosa
2014 Tajja : shinui son
2013 48miteo
Deo paibeu
Gamgi
2011 Natvrdo
Uiheomhan sangkyeonrye
2009 Cheongdambosal
Sikeurit
2008 Bílé maso
Naneun haengbok habnida
2007 Paran jajeongeo
2005 Redeu ai
2004 Syupeoseuta Gam Sa-yong
2003 Buleora bombaram
Cheotsarang sasu gwolgidaehoe
2002 Poomhaeongjero
2001 Haru

TV seriály

2019 Barami boonda (TV seriál)
Šéf kabinetu (TV seriál)
Shineui kwijeu (TV seriál)
Episode 16 (S05E16)
Episode 15 (S05E15)
Episode 14 (S05E14)
další epizody (4)
2018 Michigessda, neoddaeme! (TV seriál)
Radio romaenseu (TV seriál)
Son (TV seriál)
Shineui kwijeu (TV seriál)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
Episode 10 (S05E10)
další epizody (12)
2016 Wontideu (TV seriál)
2015 Dubeonjjae seumusal (TV seriál)
2014 Bimilui moon (TV seriál)
Kkothalbae soosadae (TV seriál)
Lomaenseuga pilyohae sijeun 3 (TV seriál)
Teuraiaenggeul (TV seriál)
2012 Chugyeogja (TV seriál)
K-POP choegang seobaibeol (TV seriál)
2011 Sonyeo K (TV seriál)
2010 Kukgaga bureumda (TV seriál)
2009 Jamyeonggo (TV seriál)
2007 Aeeo siti (TV seriál)
Byeolsoongeom (TV seriál)
2006 Insaengiyeo komawoyo (TV seriál)
Keu yeojaui seontaek (TV seriál)
2005 Keonbbang seonsaengkwa byeolsatang (TV seriál)
2004 Haetbit ssodajida (TV seriál)
2003 Yibeuui hwawon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky