foto

Yvon Back

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Le Diable au Coeur (TV film)
2019 Le Prix de la loyauté (TV film)
2018 Les Enfants du secrets (TV film)
2016 L'Entreprise (TV film)
2014 Couvre-feu (TV film)
2013 Kluci a Guillaume, ke stolu!
La rupture (TV film)
2012 Simple question de temps (TV film)
2010 L'homme sans nom (TV film)
Přátelství nade vše
2009 Frères de sang (TV film)
Jusqu'à l'enfer (TV film)
Livres qui tuent, Les (TV film)
Plus là pour personne
Ztraceni v lásce
2007 Deux vies... plus une
Notable donc coupable (TV film)
2006 Dvakrát za život
Jeanne Poisson, markýza de Pompadour (TV film)
Les Enfants, j'adore ! (TV film)
Mariés... ou presque (TV film)
Tajemné dítě (TV film)
2005 Le piège du Père Noël (TV film)
Nègre de Molière, Le (TV film)
Rosalie s'en va (TV film)
Sekera
2003 Changer tout (TV film)
Ciel d'asile (TV film)
Faux, La (TV film)
Hrbáč Lagardere (TV film)
Scotch
Un été de canicule (TV film)
2002 Haute Pierre (TV film)
2001 Dette d'amour (TV film)
Dveře ke slávě
2000 Un homme à la maison (TV film)
1999 Gaffe Loulou! (TV film)
Le sourire du clown
1998 Divorce sans merci (TV film)
Lautrec
On a très peu d'amis
Une femme à suivre (TV film)
1997 Baby-sitter Blues (TV film)
Bonheur est un mensonge, Le (TV film)
Demi père (TV film)
Féminin masculine (TV film)
Le secret de Bastien (TV film)
Miracle à l'Eldorado (TV film)
Parfum de famille (TV film)
Souhaitez-moi bonne chance (TV film)
1996 Les menteurs
1995 Bons baisers de Suzanne
Nevinné lži
Parazit (TV film)
Vie parisienne, La
1994 George Sand, une femme libre (TV film)
Les mickeys
Regarde les hommes tomber
Un crime de guerre (TV film)
1993 Tronc, Le
1992 Méchant garçon
1991 Rossignol de mes amours
1990 Entraînement du champion avant la course, L'
1988 Šuani
1986 On a volé Charlie Spencer!

TV seriály

2020 Un si grand soleil (TV seriál)
Episode 55 (S03E55)
Episode 54 (S03E54)
Episode 53 (S03E53)
další epizody (55)
2018 Komisařka Florence (TV seriál)
Fausse note (S03E01)
2017 Maximilian: Das Spiel von Macht und Liebe (TV seriál)
2016 Famille d'accueil (TV seriál)
Sous emprise (S14E02)
L'Enfant de la rue (S14E01)
2015 Accusé (TV seriál)
L'histoire de Sophie (S01E04)
Crimes et botanique (TV seriál)
Une parcelle de bonheur (E03)
Hotel na pláži (TV seriál)
Nevydařená svatba (S02E06)
Odhalené lži (S02E05)
Výcvik svůdníka (S02E04)
další epizody (6)
2014 Hotel na pláži (TV seriál)
Večírek na rozloučenou (S01E06)
Přiznání (S01E05)
Hrdost (S01E04)
další epizody (6)
2013 Enquêtes réservées (TV seriál)
Morte saison (S06E06)
La Belle endormie (S06E05)
Dose létale (S06E04)
další epizody (6)
2012 Enquêtes réservées (TV seriál)
La Mort au compteur (S05E08)
Un témoin de trop (S05E07)
L'Amour à mort (S05E06)
další epizody (8)
2011 Enquêtes réservées (TV seriál)
Jules (S04E08)
Piège sur la toile (S04E07)
Au nom du père (S04E06)
další epizody (8)
2010 Enquêtes réservées (TV seriál)
Un jouet cassé (S03E08)
Contre-plongée (S03E07)
Fin de partie (S03E06)
další epizody (8)
2009 Enquêtes réservées (TV seriál)
Fin de partie (S02E06)
Une mort effacée (S02E05)
Cible mouvante (S02E04)
další epizody (6)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Le Substitut (S04E14)
2008 Enquêtes réservées (TV seriál)
Jardins secrets (S01E06)
Blessures (S01E05)
Emprise (S01E04)
další epizody (6)
2004 Montanové (TV seriál)
Tři otcové v domě (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1998 Crimes en série (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Vérité oblige (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
La Grotte (S02E01)
1996 Lumière sur un massacre (TV seriál)
1995 Anne Le Guen (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1990 Histoires d'amour (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Un soir à la Tour Eiffel (TV pořad)
1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky