foto

Jordan Brower

  • nar. 14.10.1981 (36 let)
    Lompoc, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Killer School Girls from Outer Space
2009 Hallettsville
Outrage
2006 Našli mě naši
2001 Texas Rangers
2000 Hra o výkupné
1999 Poslední naděje (TV film)
Speedway Junky
1996 Sticks and Stones
Zálesák
1995 Zelenáči

TV seriály

2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Křižovatky (S01E08)
1999 Providence (TV seriál)
1997 Social Studies (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Kirk (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Teen Angel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace