Reklama

Reklama

VOD (1)

Keď sa ziskuchtiví projektanti rozhodnú zničiť lesné detské ihrisko, zjaví sa mýtický duch, aby im pomohol. Za indiánskeho ducha sa však prezliekol milovník a ochranca prírody McKenna (Chuck Norris), ktorému sa nepáči, ako sa stavebná spoločnosť správa k prírode a neberie ohľady na potreby iných. Na McKennu poštvú aj šerifa Ramseya (Max Gail), aby tvrdohlavého muža nejakým spôsobom „eliminoval... (TV JOJ)

(více)

Recenze (57)

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že se jedná o rodinný film, ale spíše pro děti, tak nemohu být tak přísná. Dá se to vidět a děti tam mají čáry a kouzla a také legrační situace, jak potrestat špatné a bezcharakterní lidi. Já si myslím, že největší umění je právě udělat "napínavý" film pro děti. K tomu měl posloužit i CHUCK NORRIS, který tam (bohužel) nevystupuje jako hrdina, ale jako dobrý lesní duch. No, dětem se to určitě bude líbit. ()

Happy98 

všechny recenze uživatele

K filmu jsem se dostal pouze kvuli Cendovi Norrisovi a stale nelituju ze jsem obetoval 90 minut sveho zivota abych shlednul tenhle skvost. Chuckuv klasicky drsny vyraz kterym zabiji vsechny smejdy na ktery se podiva v kombinaci s neprijemnejma odusevnelejma detma a naprosto dementnima drevorubcema musi bavit kazdyho kdo nehleda ve filmu hlubsi vyznam. Scena ve ktery jeden drevorubec skace na Chucka a leti 3 vteriny ve zpomalenym zaberu nez dopadne hubou na zem mi malem utrhla branici. 70% ()

Reklama

Inner odpad!

všechny recenze uživatele

"Hej Chucku, Walker Texas Ranger ti sice vydělává, ale kritici chtěj vědět jestli umíš zahrát i charakter" "Mmm..." "Vymysleli jsme tohle - budeš se zjevovat jako přízrak, vždycky někomu pomůžeš a budou tam děti." "Mmm..." "Počkej, to není všechno! Bude to mít ekologickej dopad na celou zemi, všichni si uvědomí jak špatný je kácet lesy a tak dále." "Mmm... a budu muset hrát?" "Ne, stačí tvůj výraz, vykradneme pár tónů a bude to končit dobře." "Mmm...A je v názvu Warrior?" "Jo" "Mmm...Beru" ()

Wbcko odpad!

všechny recenze uživatele

Jak moc dementní počin zálesák je, jsem si naplno uvědomil až ve chvíli kdy jsem se snažil někomu odvyprávět děj. Tenhle film nemá naprosto nic. Je to totální slátanina, kdy se střídají dlouhé záběry na pilu s dramatickou hudbou v pozadí se scénami kde se chuck norris s mimikou člověka po transplantaci obličeje, mění z medvěda do ochránce lesa a dost neohrabaným způsobem neutralizuje zlé těžaře dříví. Navíc je to celé dělané jako pohádka. Prostě všechno špatně. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Jako co lidi čekali? Tohle je, jak už se tu psalo, především film pro děti, který má ekologické poselství. Žádný oskary to nedostane, dospělák si to asi nepustí, ale dětem by se to líbit mohlo. Tedy pokud bych já měl malý děti, budu raději, když se budou koukat na možná trochu těžkopádnýho, ale výchovnýho Zálesáka, než třeba na Hellraisera. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Hood River, v Lost Lake, v Mount Hood a v Parkdale v Oregonu. (rafix)

Reklama

Reklama