foto

Baran bo Odar

  • nar. 18.4.1978 (41 let)
    Olten, Švýcarsko

Zajímavosti o tvůrci (1)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Hra o všechno
2014 Who am I - žádný systém není bezpečný
2010 Poslední mlčení
2006 Unter der Sonne

TV seriály

2019 Dark (TV seriál)
Dunkle Materie (S02E02)
Anfänge und Enden (S02E01)
2017 Dark (TV seriál)
Alfa a omega (S01E10)
Vše se děje teď (S01E09)
Jak zaseješ, tak sklidíš (S01E08)
další epizody (10)

Scenáristická filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Dark (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2019 Dark (TV seriál)
Enden und Anfänge (S02E08)
Der weiße Teufel (S02E07)
Ein unendlicher Kreis (S02E06)
další epizody (8)
2017 Dark (TV seriál)
Alfa a omega (S01E10)
Vše se děje teď (S01E09)
Jak zaseješ, tak sklidíš (S01E08)
další epizody (10)