foto

Petra Blesáková

  • nar. 1989
    Trnava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Petra Blesáková pochádza z Trnavy, kde dodnes stále žije. Jej alma mater je bratislavské konzervatórium, kde študovala hudobno-dramatický odbor, ktorého študentkou je i jej mladšia sestra Andrea. Petra má ešte jednu sestru, ktorá pôsobí prevažne v zahraničí ako DJ. Od osemnástich rokov pôsobila v Divadle Jána Palárika. V Slovenskej republike ju preslávila postava Nataly v seriáli Panelák, mala sa objaviť len v zopár častiach, no nakoniec sa v Paneláku udomácnila ako jedna z hlavných postáv.

Diváci ju mohli zhliadnuť i v seriáli V mene zákona na Markíze a zahrala si aj v slovenskom thrilleri Jaroslava Mottla (Fontána pre Zuzanu 2, Odsúdené) Attonitas s premiérou v roku 2013.

Martina "MartinaBell" Bellová

Herecká filmografie

Filmy

2017 Přání k mání
2016 Mandragora (divadelní záznam)
2012 Attonitas

TV seriály

2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace