foto

Andrew Groves

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Captive State

TV seriály

2019 Stumptown (TV seriál)
Forget It Dex, It's Stumptown. (E01)
Nepohádky (TV seriál)
Chapter 10: Forgiveness (S01E10)
2018 Nepohádky (TV seriál)
Chapter 7: Betrayal (S01E07)
Chapter 4: Rage (S01E04)
Chapter 1: Hope (S01E01)
2017 Zlá krev (TV seriál)
Zavržená (S01E07)
A Oscara získává... (S01E05)
Nejdražší máma (S01E03)
2016 Scream Queens (TV seriál)
Scream Again (S02E01)
2015 Scream Queens (TV seriál)
Dorkus (S01E12)
Ghost Stories (S01E09)
Seven Minutes in Hell (S01E06)
další epizody (4)
Glee (TV seriál)
The Rise and Fall of Sue Sylvester (S06E10)
A Wedding (S06E08)
The Hurt Locker: Part 2 (S06E05)
další epizody (4)
2014 Glee (TV seriál)
The Untitled Rachel Berry Project (S05E20)
New New York (S05E14)
City of Angels (S05E11)
2013 Glee (TV seriál)
Previously Unaired Christmas (S05E08)
The End of Twerk (S05E05)
Tina in the Sky with Diamonds (S05E02)

Režijní filmografie

Filmy

2005 Wait Means Never

Herecká filmografie

TV seriály

1985 All in Good Faith (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky