Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Joan a Bette spolu začínají natáčet další film. Atmosféra na place je opět napjatá, protože Bette se chce v roli producentky pomstít Joan za incident na Oscarech. Joan se proto rozhodne simulovat nemoc, aby natáčení celého filmu zastavila... (TV Prima)

Recenze (4)

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Helen Hunt na režisérskej stoličke a časť, ktorá posunula moje (ne)sympatie a misky váh k absolútnej ambivalencii. Jedno viem iste - Catherine Zeta-Jones neverím ani vetu. Tak či onak, konečne asi objasnený hlavný zdroj nevraživosti - "Joan, how did it feel to be the most beautiful girl in the world? It was wonderful. The most joyest thing U could ever imagine and it was never enough. And what about U? How did that feel to be the most talented girl in the world? Gr8 and it was never enough." ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ať hledám jak hledám, nemůžu najít nic negativního. Škoda že tento skvost měl jen 45 minut a další epizoda je poslední. Ty herecké výkony všech zúčastněných jsou úžasné. Konec epizody mi zůstane v paměti na dlouho. Zároveň musím pochválit skvělé doplnění o dobovou hudbu, která se k daným scénám hodí. ()

Reklama

mrtvej pes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl, který se vedle Oscarů zatím zapsal nejčernějším inkoustem; zůstane mi v paměti, v povědomí. Jsem zvědavá na finále. Hned je znát, že to vzal do rukou někdo, kdo tomu rozumí. Méně prostoru pro Molinu, víc pro titulní postavy. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama