foto

Lumír Hrma

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Kozy léčí (TV film)
2016 Sádra
2011 Tajemství staré bambitky (TV film)
Tchyně a uzený (TV film)
2009 Nespavost (TV film)
2003 Bespojení (studentský film)
2001 Na cestě (studentský film)
2000 Ranní káva (studentský film)
Věčná hra (studentský film)
Šestý Level (studentský film)

TV seriály

2015 Doktor Martin (TV seriál)
Konec doktorů v Beskydech (S01E16)
Ohrožený druh (S01E15)
Erotománie (S01E14)
další epizody (16)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Chromozom (S01E06)
Klukovina (S01E05)
Škoda lásky (TV seriál)
Situace v kuchyni (S01E14)
S jedním uchem na veselo (S01E12)
Maruška (S01E06)
další epizody (4)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Láska v moll (S01E05)
Fajn brigáda (S01E02)
Něžný vetřelec (S01E01)

Dokumentární

2017 Sama
2010 Chrámy těla
2009 Šaty dělaj člověka (TV seriál)

Zvukařská filmografie

Filmy

2000 Věčná hra (studentský film)
Šestý Level (studentský film)
1999 Kdo nelítá nežije

TV seriály

2013 Helena (TV seriál)
Dcery a další cizinci (S03E16)
Zub za zub (S03E15)
Volba partnerky (S03E14)
další epizody (14)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)

Dokumentární

2017 Sama
2016 Lucie: Příběh jedný kapely
2006 Na cestě (TV seriál)

Fanoušci tvůrce