Reklama

Reklama

Helena

(seriál)
Komedie / Rodinný
Česko, (2012–2018), 25 h 3 min (Minutáž: 23–27 min)

Předloha:

Matt Williams (kniha)

Hudba:

Daniel Fikejz

Hrají:

Sandra Pogodová, Leoš Noha, Martina Kavanová, Kristýna Belzová, Jan Maršál, Martha Issová, Petra Hřebíčková, Jaroslav Plesl, Pavlína Mourková (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(58)

Obsahy(1)

Helena se snaží čelit strastem a radostem rodinného života s velkým nadhledem a optimismem. Jenže k tomu všemu chodí do práce a vychovává tři ratolesti. Tak se nejednou stane, že jí jde ze všeho hlava kolem... (TV Nova)

Recenze (261)

Movie Maniak odpad!

všechny recenze uživatele

Nový sitcom - dobře, kopie americké Roseanne - no proč ne, výsledek - hrůza děs. I přes celkem známa jména je herecký výkon tragický. Nakolik je to způsobeno samotnými herci, režisérem nebo scénářem to nevím, ale jako celek je to nevermore. Dokážu pochopit autory, že míří na určitou skupinu diváku, s tím je spojen i určitý okruh problémů, které řeší. Ale musí to vyznít vtipně a bezstarostně. Ne tak, že se člověk chce odreagovat a nakonec jde od bedny s ještě větší depkou. Jo a nejvíc mě na tom všem štval ten přidávaný smích v místech, které asi měly být vtipné! ()

lili6 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem, že to regulérně nahradí Comeback, ale ani náhodou. Comeback mbyl vtipný, zábavný a působil tak nějak přirozeně oproti tomuhle sitcomu. Ten působí násilně, na vtipných pasážích je vidět,jak jsou tam vtlačeny jen proto, aby pořad působil zábavně, ale na místo toho působí nudně, až trapně. ()

Reklama

Dejvi21 

všechny recenze uživatele

Koukám, že žiju v paralelním vesmíru, kde čas utíká pomaleji než v tom skutečném. Jinak si totiž nedokážu vysvětlit, že pořad, který má premiéru až za 5 hodin, už má na kontě 20 hodnocení. A nebo mám jen špatné kontakty, že by to zatím hodnotili samotní tvůrci či herci? V tom případě se po hodnocení nás, pozemšťanů, dostane tento pořad poprvé v historii ČSFD do mínusu. Jen tak mimochodem, ani já od toho nemám veliká očekávání, přestože jsem k alespoń trochu zdařilé české tvorbě tolerantní....No jo no, tak je to vážně blbost, ale z trucu dám tu jednu * ()

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem zatím jen pár dílů, ale Helenu začnu sledovat pravidelně (to v případě sitcomů většinou nedělám). Je to 1 z nejlepších sitcomů! Navíc od tvůrců Comebacku. Vtipná je téměř každá scéna. Někdy mám co dělat, abych se nezadusil smíchy! Nejvíce mi sedí Sandra Pogodová a Leoš Noha. Kam se na Helenu hrabou jiné české seriály nebo filmy. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • Leoš Noha v jednom rozhovoru prozradil, že sit-com není zrovna tím druhem zábavy, který by vyhledával. (Olík)
  • Martha Issová (Klára Brázdová) odešla ze seriálu kvůli svému těhotenství, Jan Maršál (Marek Musil) zase proto, že začal hrát v seriálu Gympl s (r)učením omezeným (od r. 2012). (fiLLthe3DD)
  • Leoš Noha má podle svých slov se svou seriálovou postavou společnou lásku k pivu a „gaučink“. (Olík)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama