Reklama

Reklama

Helena

(seriál)
Komedie / Rodinný
Česko, (2012–2018), 25 h 3 min (Minutáž: 23–27 min)

Předloha:

Matt Williams (kniha)

Hudba:

Daniel Fikejz

Hrají:

Sandra Pogodová, Leoš Noha, Martina Kavanová, Kristýna Belzová, Jan Maršál, Martha Issová, Petra Hřebíčková, Jaroslav Plesl, Pavlína Mourková (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(58)

Obsahy(1)

Helena se snaží čelit strastem a radostem rodinného života s velkým nadhledem a optimismem. Jenže k tomu všemu chodí do práce a vychovává tři ratolesti. Tak se nejednou stane, že jí jde ze všeho hlava kolem... (TV Nova)

Recenze (261)

lardko 

všechny recenze uživatele

Dost blbej seriál ! Vůbec mi tenhle seriál nepříjde vtipnej ! Každá scéna i hláška v seriálu je buď nudná nebo trapná. Bože a herecké obsazení je úplně strašný. Každý herec v tomhle seriálu vůbec neumí hrát. Dal jsem jednu hvězdu , protože pár scén mě někdy rozesmály. Jinak je tento seriál na odpad. Nechápu jak tahle blbost se může někomu líbit. Celý seriál je o dementských buranech. ()

Pathrose odpad!

všechny recenze uživatele

Já vážně nevím jestli to TV Hovna myslí vážně nebo ne... seriály, které mají jediný úkol -> vymýt mozky divákům. Jak se tohle vůbec může dostat na obrazovky? Pak to tady má nějak vypadat, když v TV dávají tohle. Po dlouhé době jsem zapnul TV a opět se ujistil, proč jsem na ni zanevřel. Právě proto. Kvůli ohavnostem jako je tohle. ()

Reklama

Dejvi21 

všechny recenze uživatele

Koukám, že žiju v paralelním vesmíru, kde čas utíká pomaleji než v tom skutečném. Jinak si totiž nedokážu vysvětlit, že pořad, který má premiéru až za 5 hodin, už má na kontě 20 hodnocení. A nebo mám jen špatné kontakty, že by to zatím hodnotili samotní tvůrci či herci? V tom případě se po hodnocení nás, pozemšťanů, dostane tento pořad poprvé v historii ČSFD do mínusu. Jen tak mimochodem, ani já od toho nemám veliká očekávání, přestože jsem k alespoń trochu zdařilé české tvorbě tolerantní....No jo no, tak je to vážně blbost, ale z trucu dám tu jednu * ()

RockChick odpad!

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu musím hodnotit bohužel zatím takto nízko. O nějakém srovnávání s Comebackem nemůže být opravdu ani řeč. Pogodová je v klidu, ale scénaristi si tentokrát holt trochu ulítli na cracku. Překvapila taky Issová, které se jinak vyhýbám velkým obloukem. Vrcholem trapnosti jsou však v tomto seriálu děti. I když i to bude asi spíš chyba Novou najatých pisálků... ()

Puerdraco 

všechny recenze uživatele

Původně jsem hodnotil jako odpad, ale když nyní tento sitcom srovnávám s jinými seriály z CS tvorby, tak musím v rámci objektivity své hodnocení zvednout, ale pořád mi velice vadí tyto skutečnosti: (1.) Smích v podmazu. To jsme my, diváci, skutečně tak dementní, že nám produkce musí říkat kdy se máme smát!? (2.) Změna hereckého obsazení za pochodu asi po 15. epizodě. Marthu Issovou střídá Petra Hřebíčková (postava Kláry) a Jana Maršála Filip Antonio (postava Marka Musila). (3.) Jako mnoho sitcomů, a jiných seriálů, neví, kdy má skončit a začíná vykrádat sám sebe a jde do sr..ek. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • Leoš Noha v jednom rozhovoru prozradil, že sit-com není zrovna tím druhem zábavy, který by vyhledával. (Olík)
  • „Sitcom je mi herecky velmi blízký. Při natáčení se navíc sešel skvělý tým, složený převážně ze známých a kamarádů. Role Heleny, tedy matky, která má tři děti, byla pro mě zcela novou polohou,“ řekla Sandra Pogodová, která ztvárnila roli Heleny. [Zdroj: topvip.cz] (SONY_)
  • Od prvního castingu se kromě Leoše Nohy obsazení Musilovic rodiny kompletně proměnilo. On sám to komentoval slovy: „Asi jsem typický Musil.“ (Olík)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama