foto

Gisela Hahn

  • nar. 13.5.1943 (76 let)
    Briesen, Západní Prusko, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Pobřežní stráž (TV film)
1982 Die Jäger
1981 Bosco d'amore
1980 Kanibalský sex
Palermo nebo Wolfsburg
Vetřelci na Zemi
1979 Ernesto
Včelí žihadlo a diskohorečka
1978 Battaglie negli spazi stellari
1977 Anno zero - guerra nello spazio
Ligabue (TV film)
1976 Avventure e gli amori di Scaramouche, Le
Le seminariste
Padroni della citta, I
Společný pocit studu
1975 Supplente, La
Trpký příběh baronky z Carini (TV film)
1974 Chi ha rubato il tesoro dello scia?
Commissariato di notturna
Es knallt - und die Engel singen
Julie
Le soleil de Palicorna (TV film)
Zanna bianca alla riscossa
1973 Emil och griseknoen
1972 Arriva Durango, paga o muori
César a Rosalie
Incensurato, provata disonestà, carriera assicurata, cercasi
Zambo, il dominatore della foresta
¡Viva la muerte…tuya!
1971 Kommissar X jagt die roten Tiger
Quando gli uomini armarono la clava e... con le donne fecero din-don
1970 Gradiva
Pravá a levá ruka ďábla
Servante, La
1969 Revenge
Van Gogh (TV film)
1968 Sladký čas Kalimagdory
1967 Mistr Dynamit: Zítra vás políbí smrt
1966 Kommissar X - In den Klauen des goldenen Drachen
1965 ...und sowas muß um 8 ins Bett
Das Liebeskarussell
Neues vom Hexer

TV seriály

1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1989 Vallée des espoirs, La (TV seriál)
1978 I problemi di Don Isidro Parodi (TV seriál)
1977 Ultimo aereo per Venezia, L' (TV seriál)
1974 Emil i Lönneberga (TV seriál)
Husförhöret i Katthult (E09)
1968 Zimmer 13 (TV seriál)

Dokumentární

2016 FantastiCozzi - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky