foto

Ralph Bates

  • nar. 12.2.1940
    Bristol, Anglie, Velká Británie
  • zem. 27.3.1991 (51 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Král větru
1975 I Don't Want to Be Born
1974 Persecution
1972 Fear in the Night
1971 Doktor Jekyll a sestra Hyde
Lust for a Vampire
1970 Taste the Blood of Dracula
The Horror of Frankenstein
Woodlanders, The (TV film)

TV seriály

1986 Dear John (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1982 Hodina s Agathou Christie (TV seriál)
1981 Second Chance (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Penmarric (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1976 Dangerous Knowledge (TV seriál)
1975 Poldark (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Moonbase 3 (TV seriál)
Picture of Katherine Mansfield, A (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
The Ten Commandments (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Kate (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Wicked Women (TV seriál)
Šest žen Jindřicha VIII. (TV seriál)
1969 Happy Ever After (TV seriál)
1968 The Caesars (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Mrs Thursday (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Dokumentární

1991 Frankenstein: A Cinematic Scrapbook - a.z.
1953 Panorama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace