foto

Dragan Mićanović

  • nar. 30.9.1970 (47 let)
    Loznica, Srbsko, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Who Is My Husband
2017 Apsurdni eksperiment
2016 Magi
Procep
2015 Pored mene
Sabina K.
2014 Deo teneo liriko seupinto
Mamula
Newcomer
2011 Coriolanus
Engagement, The
2010 Motel Nana
Šišanje
2008 Bližnji (TV film)
RocknRolla
2007 Agi i Ema
Dva
2006 Krojaceva tajna
2005 Bílá hraběnka
Polozajnik (TV film)
2004 Po krk v extázi
2002 Česká spojka
1999 Kola
1998 Lajanje na zvezde
1997 Ljubav, zenidba i udadba (TV film)
Tango je tuzna misao koja se plese
1995 Tamna je noc
Úkladná vražda
1992 Zagreb-Beograd preko Sarajeva (TV film)
1989 Sile u vazduhu (TV film)

TV seriály

2016 Pátý (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 5 (E05)
2009 Ashes to Ashes (TV seriál)
Traitor (S02E07)
2008 Londýnská nemocnice (TV seriál)
2003 MI5 (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2002 Cutting It (TV seriál)
Ultimate Force (TV seriál)
1999 Zvláštní oddělení (TV seriál)
1991 Teatar u Srba (TV seriál)
1986 Smesne i druge price (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)

Dokumentární

2000 Cekajuci Ducica

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace