foto

Blake Berris

  • nar. 24.4.1984 (34 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Highway Is for Gamblers, The
Living Room Coffin
Minkow
National Signing Day
2016 Nebezpečná seznamka
2015 Mafiosa
2014 Broadway Lofts
Crazy Bitches
2013 House of Last Things
Meth Head
2010 Boys and Girls Guide to Getting Down, The (TV film)
Girlfriend

TV seriály

2017 Rebel (TV seriál)
Conceal and Carry (E05)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Cena za minulost (S12E04)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
What Lies Above (S14E17)
2016 Supergirl (TV seriál)
Truth, Justice and the American Way (S01E14)
Prolhané krásky (TV seriál)
We've All Got Baggage (S06E17)
The Gloves Are On (S06E13)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Zahnán do kouta (S04E06)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Rozptýlení ornitofobie (S05E09)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Odložená žena (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Konvergence (S02E07)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2007 The 34th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2004 I Wanna Be a Soap Star (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Do Unto Others (TV film)
2015 I Killed My BFF (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace