foto

Jay Kenneth Johnson

  • nar. 24.2.1977 (43 let)
    Springfield, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Runaway Hearts
2012 Družička v utajení (TV film)
2009 The 36th Annual Daytime Emmy Awards
2007 Ostrov smrti
2003 Hotel (TV film)
2001 Days of Our Lives' Christmas (TV film)

TV seriály

2010 Melissa a Joey (TV seriál)
2009 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj poslední den 2/2 (S08E19)
2007 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj králík (S06E21)
Moje dlouhé loučení (S06E15)
Moje cesta nikam (S06E08)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Smrt podle poslední módy (S05E04)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Dítě mého nejlepšího přítele a moje dítě (S06E02)
Moje déja vu, moje déja vu (S05E22)
Její příběh II. (S05E10)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Velká vražda na hlavním nádraží (S02E02)
Čarodějky (TV seriál)
Ztraceni ve fotografiích (S08E07)
2004 North Shore (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
The Ties That Bind (S01E27)
1999 S Club 7 v Miami (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 The 35th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky