foto

Jay Kenneth Johnson

  • nar. 24.2.1977 (40 let)
    Springfield, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Runaway Hearts
2012 Družička v utajení (TV film)
2009 The 36th Annual Daytime Emmy Awards
2007 Ostrov smrti
2003 Hotel (TV film)
2001 Days of Our Lives' Christmas (TV film)

TV seriály

2010 Melissa a Joey (TV seriál)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Smrt podle poslední módy (S05E04)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
North Shore (TV seriál)
2003 O.C. (TV seriál)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
1999 S Club 7 v Miami (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2008 The 35th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace