foto

Laurence Badie

  • nar. 15.6.1934 (85 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Loď lásky
2010 Le Grand restaurant (TV film)
Něco za něco
1998 Dáma s kaméliemi (TV film)
Návštěvníci 2: V chodbách času
1992 Taxi Girl (TV film)
1985 Zlomky života
1983 L'intoxe (TV film)
Malheurs d'Octavie, Les
Prends ton passe-montagne, on va à la plage
1982 Dárek
1980 Cabrioles (TV film)
Můj strýček z Ameriky
1979 Je te tiens, tu me tiens par la barbichette
1978 Chaussette surprise
Jdi za mámou, táta pracuje
Les pieds poussent en novembre (TV film)
M58, la magnitude du bout du monde
Palmiers du métropolitain, Les (TV film)
Vas-y maman
1977 Chantecler (TV film)
1976 Désiré (TV film)
1975 L'Ingénu (TV film)
1974 Jak získat úspěch, když je člověk hloupej...a ufňukanej
1973 Prenez la queue comme tout monde
Volets clos, Les
1971 Time for Loving, A
1970 Cannabis
1969 Appelez-moi Rose (TV film)
Maison de campagne, La
1968 Brouk v hlavě
Muž v buicku
1967 Julie de Chaverny Ou La double méprise (TV film)
Sedmkrát žena
1966 Válka skončila
1965 Bonne occase, La
1964 Hebká kůže
Patate
Spatřit plavého koně
1963 Komisař Maigret zuří
Meurtrier, Le
Muriel neboli v čase návratu
1961 Mariage de Figaro, Le (TV film)
1957 Élisa
1956 Napříč Paříží
Žízeň po životě
1955 Když je v Paříži noc
1954 Impures, Les
Les Hommes ne pensent qu'à ça
1953 L'amour d'une femme
Suivez cet homme
Vie d'un honnęte homme, La
1952 Zakázané hry

TV seriály

1992 Miel et les abeilles, Le (TV seriál)
1990 Deux maîtres à la maison (TV seriál)
1985 Klementýnka (TV seriál)
1984 Sun Also Rises, The (TV seriál)
Série noire (TV seriál)
Âge vermeil, L' (TV seriál)
1983 Route inconnue, La (TV seriál)
1982 L'académie des 9 (TV seriál)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
1978 Preuves à l'appui (TV seriál)
1977 Brigade des mineurs (TV seriál)
Famille Cigale, La (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
Messieurs les jurés (TV seriál)
Oiseaux de Meiji Jingu, Les (TV seriál)
1973 Monde enchanté d'Isabelle, Le (TV seriál)
Témoignages (TV seriál)
1971 Voyageur des siècles, Le (TV seriál)
1966 Allô Police (TV seriál)

Dokumentární

2007 Bandes originales: Maurice Jarre (TV film)

Host

TV pořady

1983 Cadence 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace