foto

Tina Ruland

  • nar. 9.10.1966 (54 let)
    Kolín nad Rýnem, Hessen, Západní Německo

Biografie

Německá herečka Tina Ruland se narodila 9 října 1966 v Cologne. Získala vzdělání v oblasti obchod s nemovitostmi. V březnu 1988 se stala Playmate měsíce, a v květnu 1989 a září 1995 se objevila na obálce Playboy. Později se od těchto fotek distancovala a zakázala zveřejňováni všech materiálů. Má syna Jahvise.

Tina hrála v mnoha německých filmech a televizních seriálech. Českým divákům je známá především z pohádek KOUZELNÝ MĚŠEC (princezna Blanka) a PTÁK OHNIVÁK (princezna Elena), z komedie KALHOTY V POZORU a také divačkám filmů podle Rosamunde Pilcher.

Bára "Lolita" Fuxová

Herecká filmografie

Filmy

2018 Glück ist was für Weicheier
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise ins Piemont (TV film)
2011 Sommerlicht (TV film)
2009 Plötzlich Onkel (TV film)
Vzrušující víkend (TV film)
2008 Das Traumpaar (TV film)
Ein Ferienhaus auf Ibiza (TV film)
Mamas Flitterwochen (TV film)
Vater aus Liebe (TV film)
2007 Das Wunder der Liebe (TV film)
2006 Die Hochzeit meiner Töchter (TV film)
2005 Floridaträume (TV film)
Was heißt hier Oma! (TV film)
2004 Tajemství šéfkuchaře (TV film)
2003 Děti na stesk (TV film)
Mensch Mutter
Vier Küsse und eine E-Mail (TV film)
2002 Die Fabelhaften Schwestern (TV film)
Drei Frauen, ein Plan und die ganz große Kohle (TV film)
Ein Liebhaber zu viel ist noch zu wenig (TV film)
Sag einfach ja! (TV film)
2001 Ženy, co pijí prosecco (TV film)
2000 Kalhoty v pozoru
1999 Boulevard Berlin (TV film)
JETS - Život na hraně (TV film)
Mann steht auf, Ein (TV film)
Mit fünfzig küssen Männer anders (TV film)
Nur ein toter Mann ist ein guter Mann (TV film)
Sokyně v lásce (TV film)
Zärtliche Begierde (TV film)
1998 Návrat do ráje (TV film)
1997 Pták Ohnivák
Verzwickte Lügen (TV film)
1996 Heimatgeschichten - Ihr Geschenk (TV film)
Kouzelný měšec
Tunnelgangster von Berlin, Die (TV film)
1993 Bommels Billigflüge (TV film)
1991 Závody lásky

TV seriály

2017 Einsteinovy záhady (TV seriál)
Mikrowellen (S01E06)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Eine Herzgeschichte (S20E37)
2016 Blockbustaz (TV seriál)
Inga Lindström (TV seriál)
Čas na lásku (E66)
2015 Matterns Revier (TV seriál)
2014 Das Traumschiff (TV seriál)
Perth (E71)
2011 Wilsberg (TV seriál)
Frischfleisch (E31)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Zahltag (S01E12)
2009 Hotel snů (TV seriál)
Malajsie (E11)
2007 Das Traumschiff (TV seriál)
Šanghaj (E54)
2003 Das Traumschiff (TV seriál)
Tichomoří (E45)
2001 Drehkreuz Airport (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Osudné touhy (S32E17)
2000 Jahrestage (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
Tücken des Alltags (TV seriál)
Die ungleichen Nachbarn (E15)
1993 Family Passions (TV seriál)
Nicht von schlechten Eltern (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Schloß Hohenstein - Irrwege zum Glück (TV seriál)
1991 Die lieben Verwandten (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
Gefragt - Gejagt (TV pořad)
2006 Let's Dance (TV pořad)
2005 Die kultigsten Autos aller Zeiten (TV pořad)
2001 Blond am Freitag (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)