foto

Oliver Cooper

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pařba o Vánocích
2014 Burying the Ex
2013 Four Dogs
Hra na hraně
Pařba na třetí
2012 Projekt X

TV seriály

2017 Bílá sláva (TV seriál)
Red Oaks (TV seriál)
Action! (S03E06)
Paroled (S03E05)
Memories (S03E04)
další epizody (6)
2016 MacGyver (TV seriál)
Awl (S01E03)
Red Oaks (TV seriál)
The Verdict (S02E10)
The Wedding (S02E09)
Lost and Found (S02E08)
další epizody (10)
2015 Red Oaks (TV seriál)
Labor Day Luau (S01E10)
The Bar Mitzvah (S01E09)
After Hours (S01E08)
další epizody (10)
2014 Californication (TV seriál)
Milost (S07E12)
Dcera (S07E11)
Večeře s přáteli (S07E10)
další epizody (11)
2012 Sketchy (TV seriál)

TV pořady

2005 Made in Hollywood (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Four Dogs

Producentská filmografie

Filmy

2013 Four Dogs

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace