foto

Fernand Guiot

  • nar. 7.8.1932 (85 let)
    Namur, Belgie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Opojení mocí
2001 Kolo Ghislaina Lamberta
2000 Marie-Line
1996 Comète, La (TV film)
1995 Bébé coup de foudre (TV film)
1993 Albert Savarus (TV film)
1991 Duplex (TV film)
Impromptu
Salut les coquins (TV film)
1990 Muž uvnitř
1989 Liberté, Libertés (TV film)
1987 Club de rencontres
1986 Affaire Marie Besnard, L' (TV film)
Vraždy v ulici Morgue (TV film)
1985 Stradivarius (TV film)
1984 Až do září
Dovolená snů
1983 Père Noël et fils (TV film)
Vzal jsem si stín
1982 Nuit du général Boulanger, La (TV film)
Qu'est-ce qui fait craquer les filles...
Tête à claques
1981 Histoires extraordinaires: La chute de la maison Usher (TV film)
Madame Sans-Gêne (TV film)
Serment d'Heidelberg, Le (TV film)
Staline est mort (TV film)
1980 Les maîtres sonneurs (TV film)
N'y a plus de héros au numéro que vous demandez, Il (TV film)
Plume, La (TV film)
5 % de risques
1979 Dernier train, Le (TV film)
Givrés, Les
Ils sont grands, ces petits
Paní Sourdisová (TV film)
1978 Double détente (TV film)
Důchodce (TV film)
Il y a encore des noisetiers (TV film)
1977 Armaguedon
Madame Claude
Point de mire, Le
Samedis de l'histoire: Henri IV, Les (TV film)
Un oursin dans la poche
Vous n'aurez pas l'Alsace et la Lorraine
Zločin naší doby (TV film)
1976 Guêpier, Le
Křidýlko nebo stehýnko
Nuit d'or
1975 Aloïse
Sleeping Car - Supplemento Rapido Con Cadavere
1974 Eugène Sue (TV film)
Stavisky
1973 Následník
Pierre et Jean (TV film)
1972 Figaro-ci, Figaro-là (TV film)
1971 La Polonaise (TV film)
1970 Atlantský val
1969 Velký šéf
1968 Cvokové
1967 Le roi cerf (TV film)
Zloděj z Paříže
1966 Seconde vérité, La
1965 Jojo
1964 Gros bras, Les
L'amour médecin (TV film)
1963 Assassin connaît la musique..., L'
1962 Un clair de lune a Maubeuge
1961 Moutons de Panurge, Les
Výhodná koupě
1960 Rouge (TV film)
1959 Le Petit prof
1956 L'amour est quelque part
1954 Le Fil à la patte

TV seriály

1995 Associations de bienfaiteurs (TV seriál)
François Kléber (TV seriál)
1993 Deux justiciers dans la ville (TV seriál)
1992 Julie Lescautová (TV seriál)
Úžasná rodina (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1988 Un château au soleil (TV seriál)
1986 Aventuriers du Nouveau-Monde, Les (TV seriál)
1985 Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
1984 Amours des années 50, Les (TV seriál)
Pomněnková Marie (TV seriál)
1983 Route inconnue, La (TV seriál)
1982 Village sur la colline, Le (TV seriál)
1981 Anthelme Collet ou Le brigand gentillhomme (TV seriál)
Blanc, bleu, rouge (TV seriál)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
Arsène Lupin joue et perd (TV seriál)
Fantômas (TV seriál)
Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
La vie des autres (TV seriál)
Mystères de Paris, Les (TV seriál)
1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
Roi qui vient du sud, Le (TV seriál)
1978 Mazarin (TV seriál)
Une femme, une époque (TV seriál)
1977 Bergeval père et fils (TV seriál)
Héritiers, Les (TV seriál)
Les samedis de l'histoire (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Charmes de l'été, Les (TV seriál)
1974 Brigades du Tigre, Les (TV seriál)
Des lauriers pour Lila (TV seriál)
Fol amour de Monsieur Mirabeau, Le (TV seriál)
Les faucheurs de marguerites (TV seriál)
Messieurs les jurés (TV seriál)
1973 Moliére (TV seriál)
1972 Pont dormant (TV seriál)
1971 Schulmeister, espion de l'empereur (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1969 Fortune (TV seriál)
1968 Provinces (TV seriál)
Secrets de la mer rouge, Les (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Compagnons de Jehu, Les (TV seriál)
Rouletabille (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace