foto

Samir Guesmi

  • nar. 7.10.1967 (53 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ibrahim
La Fugue (TV film)
Parents d'élèves
2019 Au nom de la terre
Notre Dame
2018 Claire Darling
Tout ce qu'il me reste de la révolution
2017 Aurore
Ismaelovy přízraky
La Mélodie
2016 D'une pierre deux coups
Jeunesse
La bête curieuse (TV film)
Moje revoluce
První sezení
Vodní efekt
2015 Belle gueule
Kurýr: Restart
2014 Brèves de comptoir
Coucher de soleil sur le 9-3
2013 Gare du Nord
Jsem fanda Standardu
2012 Franck-Étienne vers la béatitude
La Cerise sur le gâteau
Queen of Montreuil
Sbohem Berthe
Znovu zamilovaná
2011 Kdybych nevyhrál Zlatou palmu v Cannes
Mon pire cauchemar
Žena z pátého patra
2010 Advokát
En chantier, Monsieur Tanner (TV film)
Mimo zákon
Několik dní klidu
2009 Bancs publics (Versailles rive droite)
Herečky na scénu!
Je suis heureux que ma mère soit vivante
2008 Autre rive, L'
Ca$h
Leur morale... et la nôtre
Musée haut, musée bas
Pass
Rien dans les poches (TV film)
Vánoční příběh
2007 Andalucía
Anna M.
Ravages (TV film)
Záhadná neznámá
2006 Ahmed
Le Mozart des pickpockets
Mentir un peu (TV film)
Mon colonel
Nikomu to neříkej
Selon Charlie
2005 Akoibon
Don Quichotte ou Les mésaventures d'un homme en colère (TV film)
Hledejte Anthonyho
Ze film
2004 A co já?
Echafaudages
Okrsek 13
RRRrrrr!!!
Souffle, Le
2003 Qui perd gagne!
Une grande fille comme toi (TV film)
Violence des échanges en milieu tempéré
2002 Aram
Kodex
2001 Attaque du camion de glaces, L'
Betty Fisherová a další příběhy
En mon absence
J'ai tué Clémence Acéra
L'Afrance
2000 Anna en Corse (TV film)
C.D.D.
Cours toujours
Du poil sous les roses
La Taule
Mix-cité (TV film)
1999 Le Voyage à Paris
Le sourire du clown
Nos vies heureuses
Un pur moment de rock'n roll
Vilains, Les (TV film)
1998 J'aimerais pas crever un dimanche
1997 Adios!
Amour à l'ombre, L' (TV film)
Autre chose à foutre qu'aimer
Big Bang
Ledový statek (TV film)
Les Soeurs Soleil
Mauvaises affaires (TV film)
Mélanie (TV film)
Seule
XXL
1996 Le mur
Malik le maudit
1995 Des lendemains qui chantent
Elisa
Fast
Lulu, král Francie (TV film)
Parazit (TV film)
Paul Bowles - Halbmond
Serment d'Hippocrate, Le (TV film)
Vie parisienne, La
1994 Clandestin, Le (TV film)
Les mickeys
1992 IP5: L'île aux pachydermes
Noci šelem
1987 Jaune revolver

TV seriály

2020 50 nuances de Grecs (TV seriál)
Recherche un mec mortel (S02E30)
Meet the Myth (S02E29)
Les Dieux de la food (S02E28)
další epizody (30)
2019 L'Effondrement (TV seriál)
La Centrale (J+45) (E05)
2018 50 nuances de Grecs (TV seriál)
Cassandre Institut (S01E30)
Mets de l'huile (S01E29)
PMA (S01E28)
další epizody (30)
Ben (TV seriál)
Espoirs Brisés : Deuxième partie (E06)
Espoirs Brisés : Première partie (E05)
Les Enfants perdus : Deuxième partie (E04)
další epizody (6)
2015 Nina (TV seriál)
Qui trop embrasse (S01E06)
Znovuzrozeni (TV seriál)
Etienne (S02E07)
Esther (S02E06)
2012 Znovuzrozeni (TV seriál)
La Horde (S01E08)
Adèle (S01E07)
Lucy (S01E06)
další epizody (8)
2009 Černá série (TV seriál)
2008 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
2001 Docteur Sylvestre (TV seriál)
Café frappé (S07E02)
2000 Scénarios sur la drogue (TV seriál)
1994 Julie Lescautová (TV seriál)
Vrah mezi námi (S03E03)

Režijní filmografie

Filmy

2020 Ibrahim
2007 C'est dimanche !

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 C'est dimanche !

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky