foto

Brighid Fleming

  • nar. 21.3.1999 (21 let)
    Albuquerque, New Mexico, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Iago
2017 Gridlock
2015 ToY
2013 Prodloužený víkend
2012 A.B.S
The Sacred
2011 After the Wizard
2010 Alenka v říši divů
2009 Gamer
Přenašeči
2008 Stopy zmizelých

TV seriály

2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Manhattan (S02E14)
2012 Procitnutí (TV seriál)
Ricky's Tacos (E07)
Tráva (TV seriál)
Vidět modře, ucítit sýr a zemřít (S08E03)
2010 Kriminálka Miami (TV seriál)
Nejdražší maminka (S08E22)
2009 Star-ving (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Exploits the Mortgage Crisis (S05E01)
2008 Mentalista (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Mistrovské dílo (S04E08)
2007 Božská mrcha (TV seriál)

Dokumentární

2007 Children of the Grave (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2012 A.B.S

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky