Reklama

Reklama

Old Man

Trailer 1

Obsahy(1)

Hluboko v lesích narazí ztracený turista na chatu nevyzpytatelného a samotářského starého muže. To, co začíná jako laskavý rozhovor, se brzy změní na nebezpečné, když vyjde najevo, že jeden nebo oba možná skrývají děsivé tajemství. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (15)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

"To, co začíná jako laskavý rozhovor, se brzy změní na nebezpečné, ..." No nevím odkud kdo opsal tuhle anotaci, ale "laskavý rozhovor" si představuju úplně jinak, než s brokárnou pod bradou. A ještě bych rovnou připsal, že od první vteřiny, co "turista" promluvil, mi bylo jasné, že tenhle film nebude žádný regulérní thriller, ale prachmizerná groteska. Protože nejenom že turista kouká i mluví i chová se jako totální jeliman, ale navíc ho i hraje (vlastně přehrává) jeliman a jiný jeliman psal zase nejspíš scénář. Celé mi to připadalo jako nějaká pitomá moderní divadelní hra. V poslední čtvrthodince pak sice dojde na jakés takés psychologizování a dočkáte se i malého překvapení a dá se říct, že ta čtvrthodinka je konečně už jakž takž thrillerová, ale ta hoďka čtvrt předtím za to čekání nestojí. A tak jediné, co mi z filmu zůstane aspoň chvíli v paměti, je Langův červený domácí trikot se sracím padacím mostem na knoflíky vzadu na zadku, něco takového jsem ještě fakt nikdy neviděl. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle sračka mě sebrala skoro 100 minut života. Chlápek se probudí a hledá Rascalla kdo je Rascall se celý film neřeší a není to důležité pak mu u chaty zabouchá chlápek on mu otevře a nechá si ho tam. Následuje hromada keců o úplném hovně ve stylu nesnáším podomní prodejce a podobné sračky. Na konci se dozvíme, že mu chlápek co prodával bibli opíchal starou a on ho zabil pak i ji a ten chlápek co mu bouchal u dveří je nějaká entita co mu to pořád připomíná a to je celý film. 0 procent ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Zo Stephen-a Lang-a ide celkom mraziva obava z toho, co by ten nestabilny typek mohol vyviest. :) V "Don't breath" nieco z toho uz ukazal a nebyt haluzneho scenaru, mohol byt film na divaka este posobivejsi. V tomto kusku ma trochu iritoval nahodny charakter bojazliveho typka, ktory nie vzdy posobil autenticky, ale uzavrelo sa to az v poslednych minutach, ked clovek pochopil i samotny nazov filmu. Slusny pocin, minimalisticky a i atmosfericky. Citil som trochu dlhsiu stopaz, ale nic hrozne. Slabsi priemer, ale Lang rozhodne ma ten spravny "nepokojny vibe". Moze vam sadnut, alebo unudit. 45% Silne dvojhviezdie. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Šeptavý starec drží v rukách brokovnici a vykecáva sa. A nie a nie sa vykecať. Škoda, že len  záver splnil nejaké vyššie parametre, lebo kým sa k tej poslednej a rozhodujúcej fáze celého filmu dostanete, tak to možno od únavy aj vypnete. Tá konverzačka je strašne nudná. Zvrat na záver ale pridal hviezdu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

velmi dobrý Stephen Lang a jeho další variace na starého, nerudného samotáře. Tentokrát na chatě. Old Man je komorní konverzačka o dvou hercích, kde se osmdesát minut jen mluví aby pak v posledních deseti minutách přišel zvrat, který není úplně očekávatelný a díky němu nakonec přidám i tu třetí hvězdu. Rozhodně nejde o film bez chyby a klidně by mohl být o patnáct minut kratší a nic by se nestalo, ovšem vyloženě nuda to hlavně díky Langovi není...55% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama