foto

Denny Ratajský

  • nar. 25.2.1980 (40 let)
    Uherské Hradiště, Československo

Biografie

Herec, stepař a choreograf Denny Ratajský se narodil 25. 2. 1980 v Uherském Hradišti. Studium herectví na Janáčkově AMU v Brně ukončil v roce 2002. V sezoně 2002-03 byl v angažmá v Národním divadle moravskoslezském v Ostravě. Od roku 2003 není v trvalém angažmá a působí především v Praze, nejčastěji v inscenacích Divadla na Fidlovačce. Na inscenacích se uplatňuje rovněž jako choreograf, věnuje se tanci a stepu.

Dennyratajsky.cz

Herecká filmografie

Filmy

2020 Největší dar
2018 Doktor Martin: Záhada v Beskydech
2015 Jan Hus (TV film)
2013 Hořící keř (TV film)
Láska, soudruhu
2010 Cizí příběh (TV film)
2009 Tomáš a Milena
2008 Rudý baron

TV seriály

2018 Vzteklina (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Specialisté (TV seriál)
Tajemství nevěsty (S03E03)
2017 Mazalové (TV seriál)
Velká pohádková loupež (S02E12)
2016 Na vodě (TV seriál)
Na suchu (E05)
Rapl (TV seriál)
Black Jack (S01E10)
2005 Ulice (TV seriál)
Oběti (TV seriál)
Živnostník (E06)
2001 Četnické humoresky (TV seriál)

Dokumentární

2019 Vinohradská sto desátá (TV film)
1999 Dukla - krev a mýtus 1: Osudný obzor (TV film)
Dukla - krev a mýtus 2: Agónie vítězství (TV film)

Divadelní záznam

2018 Její pastorkyňa (divadelní záznam)
2017 Periferie (divadelní záznam)
2016 Vojcek (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky