foto

Judith El Zein

  • nar. 1.11.1976 (42 let)
    Paris, Île de France, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Judith El Zein je francouzská filmová a divadelní herečka, a také scénaristka.

Kdyby se Judith El Zein neuchytila ve světě francouzské kinematografie, věnovala by se hudební dráze jako pianistka. V roce 1990 začala studovat soukromou dramatickou školu v Paříži Cours Florent a během dvou let se připojila k Národní škole divadelních umění a technik ENSATT.

V televizi  se objevuje  počátkem 90. let, nejdříve v malých rolích ve zločineckých televizních seriálech např. C.I.D., Navarro nebo Crimes en série.  V roce 1997 o sobě dává vědět při natáčení komedie Amour et confusions, kde hraje roli hostesky. Od počátku roku 2000 žongluje mezi televizí a podpůrnými filmovými rolemi, jako např. Mensonges et trahisons et plus si affinités... nebo Paříž, ale skutečné uvedení do světa velkého filmu se odehraje v roce 2011, kdy hraje s Patrickem Bruelem v konverzační komedii Jméno.

Úspěšná je i na divadelním poli a v roce 2016 se představila jako scénáristka filmu Marseille.

Katka "Kamas" Mašková

Herecká filmografie

Filmy

2017 Je vais mieux
Les Ex
2016 Marseille
Papa ou maman 2
2015 Táta nebo máma
2014 Superhypochondr
2013 Dětina
2012 Jméno
Ma première fois
2011 Fotr na inzerát
2010 Comme les 5 doigts de la main
L'homme sans nom (TV film)
2008 Ozvěny kolemjdoucích
Paříž
2006 Jízdenka do vesmíru
L'uomo che rubò la Gioconda (TV film)
V Paříži
2004 Mensonges et trahisons et plus si affinités...
Robinsonnes, Les (TV film)
2003 Co vtip, to mrtvola
Prokletý ostrov (TV film)
2002 Filles perdues, cheveux gras
2001 Stratégie de l'échec, La
2000 Même pas mal
Quand on sera grand
1998 Famille de coeur (TV film)
1997 Amour et confusions
1993 Dvakrát dvacet let (TV film)

TV seriály

2017 Intrusion (TV seriál)
Cacophonie (E03)
Disharmonie (E02)
Dissonances (E01)
2008 Totožnost neznámá (TV seriál)
2007 Confidences (TV seriál)
2005 Clara Shellerová (TV seriál)
2004 Premiers secours (TV seriál)
2003 Fargas (TV seriál)
Franck Keller (TV seriál)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
2000 Mathieu Corot (TV seriál)
Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Tre addii (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Crimes en série (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
1996 Vůně z Provence (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Revolver na úvěr (S05E02)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

TV pořady

2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Marseille

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace