foto

Michael Goldberg

  • nar. 8.5.1959
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 2.10.2014 (55 let)
    Studio City, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Sněžní psi
1997 The Lovemaster
1995 The Fifteen Minute Hamlet
Zmatkář
1994 Malí obři
1993 Kokosy na sněhu

TV seriály

2000 Brutally Normal (TV seriál)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Marie Brand und das ewige Wettrennen (TV film)
2002 Verlorenes Land (TV film)

TV seriály

1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1997 The Lovemaster

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace