Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ted Brooks má v Miami úspěšnou praxi, velký dům, silný sportovní automobil a je neustále obklopen krásnými ženami. Jednoho dne se Tedův život obrátí naruby, když dostane předvolání, aby odletěl na Aljašku do městečka Tolketna a vyzvedl si tu věci po jakési Lucy Watkinsové, která ho ve své závěti uvádí jako svého syna a dědice. Až teď se dozví, že byl adoptovaný. Po příjezdu na Aljašku se seznámí s podivínským pilotem Georgem, šamanem Petrem, sympatickou Barb a drsným Jackem Johnsonem, kterému ovšem nikdo neřekne jinak než Hromový Jack. Ten, jak se zdá, ví o jeho matce mnohem víc, než je ochoten připustit. A pak přijde další šok, když Ted zjistí, že tím úžasným dědictvím, které zbylo po matce, nejsou peníze, ale stará chata a smečka polárních psů. Ta má velké šance zvítězit v blížícím se 112. ročníku extrémně náročného pětidenního závodu. Není tedy divu, že má Jack na psy spadeno a snaží se Teda přesvědčit, že Tolketna pro něj není vhodným místem k pobytu, proto by se měl psů co nejrychleji zbavit a zmizet. To je ovšem hozená rukavice, kterou Ted nemůže nechat ležet. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tedovi spadlo do klína neočekávané dědictví a ke všemu se dozvěděl, že je adoptovaný. To je trošku moc událostí na jednou. Popere se s tím pořádně. Já vím, že je to sice blbost se stokrát ohraným tématem, ale mě se to líbilo. Cuba Gooding Jr. byl výborný a psí hvězdy také. Je to taková nenáročná komedie. Nekousala bych psa do ucha. Respekt si sjednávám jinak. Pes stejně vycítí, co máte v úmyslu. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Kterak roztržitý černošský zubař z Miami na Aljašce za pomoci svého nechtěného psího dědictví ke štěstí a morálnímu ponaučení přišel. Kýčovitá vizuální stránka, vlezlá hudba, neexistující scénář, debilní dialogy, k nepřežití nesympatický Cuba Gooding a trapné pokusy o situační komiku. Další z důkazů, že Disney již neumí produkovat kvalitní rodinné snímky. Sněžní psi jsou o to horší, že v po finanční stránce značně uspěli, takže tato produkční společnost asi v dohledné době na svých plánech nic měnit nebude... ()

Reklama

Brano 

všechny recenze uživatele

Rodinná komédia pri ktorej si človek oddýchne a miestami sa aj trochu pobaví. Páčilo sa mi najmä krásne aljašské prostredie. Herecké obsadenie bolo takisto dobré. Ale príbehovo to bolo slabšie, ale vďaka krátkej dĺžke pozerateľné. Pre mňa oddychova záležitosť pri ktorej človek môže úplne vypnúť a nezamýšľať sa veľmi nad dejom. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Úžasní husky, úžasná příroda a konec všech kladů. Kromě prvních dvou zmíněných opravdu není (a to jsem se snažil) co bych dokázal ocenit. Nesmyslné dialogy, které se ještě navíc snaží být vtipné, nulová dějová linka, která nedokáže ani na okamžik zaujmout, neznámí herci, skutečně nic. Ještě štěstí, že to má jen hodinu a půl. Spíše doporučuji se podívat na nějaký dokument o plemenu husky než na toto. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. I'm Adopted (02:14) ,2. Flight To Tolketna (01:14) ,3. Ted Meets The Dogs (04:46) ,4. Ted Outsmarts Demon (01:43) ,5. Romance And Snowflakes (02:46) ,6. First Sled Ride (02:30), ,7. Ted Down The Mountain (00:51) ,8. Saying Goodbye (01:57) ,9. Heart To Heart (01:58) ,10. Race Day (01:32) ,11. Racing To Alaska (01:53) ,12. A Hero's Decision (02:22) ,13. I'm Your Father (02:45) ,14. To The Finish Line (03:10) ,15. They're Coming In (03:38) ,16. A New Start (00:42) , ()

Galerie (26)

Zajímavosti (6)

  • James Coburn stvárnil Hromového Jacka a Cuba Gooding jr. - hlavná postava Snežných psov - si zahral vo filme s takmer identickým názvom Bleskový Jack. (HUMOOOO)
  • Hodně psů, kteří účinkovali v tomto filmu, si později zahráli ve filmu Osm statečných (2006). (Cheeker)

Související novinky

Reklama

Reklama