foto

Travis Turner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Aliens Stole My Body
2019 Luna, Chip and Inkie in The Festival of Wishes
2016 Ghost Patrol (TV film)
2015 Mighty Mighty Monsters in Pranks for the Memories (TV film)
2013 Mighty Mighty Monsters in Halloween Havoc (TV film)
2012 Kouzelní kmotříčci a Vánoce (TV film)
Rags (TV film)
2011 A Princess for Christmas (TV film)
Level Up (TV film)
Marley a já: Štěněcí léta
Trading Christmas (TV film)
2010 Confined
Easter Bunny Bloodbath

TV seriály

2019 Nazdar Nindžo (TV seriál)
Tobot Athlon (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Moriah (S14E20)
2018 Littlest Pet Shop: Náš kouzelný svět (TV seriál)
Spy Kids: Zlomová mise (TV seriál)
Přeber si to (S02E10)
Nevhodné pro děti (S02E09)
Obrat (S02E08)
další epizody (14)
2017 Hot Date (TV seriál)
2016 Some Assembly Required (TV seriál)
Mmmboing (S03E13)
Captain Indestructible (S03E12)
Claude's Kitchen (S03E11)
další epizody (13)
2015 Some Assembly Required (TV seriál)
Taste Buds (S02E18)
K-Kube (S02E17)
Award Show in a Box (S02E16)
další epizody (18)
2014 Some Assembly Required (TV seriál)
Junior Fish Gutter (S01E26)
Everyball (S01E25)
Mmmbomb (S01E24)
další epizody (26)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Ultravinyl (S01E08)
Lovci duchů (TV seriál)
Nejdražší maminka (S06E19)
2010 Tower Prep (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
There Is Another Sky (E05)
2009 Riese (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky