foto

Paul Burke

  • nar. 21.7.1926
    New Orleans, Louisiana, USA
  • zem. 13.9.2009 (83 let)
    Palm Springs, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 The Red-Light Sting (TV film)
1981 Advice to the Lovelorn (TV film)
Smrt u Hell's Gate (TV film)
1979 Zákon na pobřeží (TV film)
1978 Wild and Wooly (TV film)
1977 Little Ladies of the Night (TV film)
1975 Psychic Killer
1973 Crime Club (TV film)
1972 Lieutenant Schuster's Wife (TV film)
Rookies, The (TV film)
1970 Crowhaven Farm (TV film)
Maharlika
1969 Daddy's Gone A-Hunting
Once You Kiss a Stranger...
1968 Případ Thomase Crowna
1967 Údolí panenek
1964 Della
1957 The Disembodied
1956 Screaming Eagles
1955 Francis in the Navy
Spy Chasers
1954 Return from the Sea
1953 South Sea Woman
Three Sailors and a Girl
1952 Fearless Fagan
Francis Goes to West Point
1951 Call Me Mister
Fixed Bayonets!
Golden Girl

TV seriály

1990 Columbo (TV seriál)
Smrtící korunka (S09E05)
1986 Hot Shots (TV seriál)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda odpoledne (S02E03)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
Glitter (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Sam (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Hawkins (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Shaft (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
1963 The Great Adventure (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Five Fingers (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
The D.A.'s Man (TV seriál)
The Man and the Challenge (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Flight (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
Target (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Harbormaster (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Men of Annapolis (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1956 Noah's Ark (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Highway Patrol (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Medic (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 You Are There (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace