foto

Jaromír Tlalka

  • nar. 14.5.1954 (63 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Krev zmizelého
1991 Honzík (TV film)
1989 Stopy zločinu: Pátek, čas motýlů (TV film)
Stopy zločinu: Recept na rozloučenou (TV film)
Úraz (TV film)
1988 Případ medvědí jeskyně (TV film)
Zkušební doba (TV film)
1987 O falešných muzikantech (TV film)
Okřídlená hřídel (TV film)
1986 Svědectví čarovného zvonu (TV film)

TV seriály

2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Mise (S04E08)
2006 Krev zmizelého (TV seriál)
1975 Kamenný řád (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace