foto

Fernando Gil

  • nar. 15.6.1975 (44 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Padre no hay más que uno
2015 Sicarivs: La noche y el silencio
2013 Casting
2010 Filip a Leticia (TV film)
2009 Spanish Movie
2007 Klub sebevrahů
1998 Grandes ocasiones
1997 Resultado final

TV seriály

2018 Sabuesos (TV seriál)
2016 Queens (TV seriál)
2015 Anclados (TV seriál)
2014 El Príncipe (TV seriál)
2013 El Rey (TV seriál)
2012 Fenómenos (TV seriál)
2011 BuenAgente (TV seriál)
Quién, Los (TV seriál)
2010 Alfonso, el príncipe maldito (TV seriál)
2008 Tira, La (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)
2004 Mis adorables vecinos (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)

Dokumentární

2004 Miradas 2 (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 ¡Qué tiempo tan feliz! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky