foto

Kathryn Hays

  • nar. 26.7.1933 (85 let)
    Joliet, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Yuma (TV film)
1970 Breakout (TV film)
1969 This Savage Land (TV film)
1967 Kontrapunkt
1966 Povznesen nad pomstu
1963 Ladybug Ladybug

TV seriály

2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Florida (S08E19)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Sundown (S10E09)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
Cade's County (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
One Life to Live (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Empatik (S03E08)
1967 Mannix (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 The Road West (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

TV pořady

2006 The 33rd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace