foto

Julia Stemberger

  • nar. 29.1.1965 (54 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Südstadt (TV film)
2017 Der Bozen-Krimi: Am Abgrund (TV film)
Der Bozen-Krimi: In der Falle (TV film)
Marie Terezie (TV film)
2016 Der Bozen-Krimi: Das fünfte Gebot (TV film)
2014 Inspektor Jury - Der Tote im Pub (TV film)
Loď snů: Perth (TV film)
2011 Rosamunde Pilcher: Nebezpečný příboj (TV film)
2010 Die Verrückte Welt der Ute Bock
Dávné vzpomínky (TV film)
Případ Andropov (TV film)
2009 Geliebter Johann, Geliebte Anna (TV film)
2008 Mutig in die neuen Zeiten - Alles anders (TV film)
2006 Die Entscheidung (TV film)
Feine Dame (TV film)
Mutig in die neuen Zeiten - Nur keine Wellen (TV film)
Místo činu: Osudová důvěra (TV film)
Naše chůva je milionář (TV film)
Ohrfeige, Die (TV film)
2005 Hexenküsse (TV film)
2004 Julie, žena s tajemstvím (TV film)
Käthchens Traum (TV film)
Meine schöne Tochter (TV film)
2003 Africká láska (TV film)
Annas Heimkehr (TV film)
2002 Am anderen Ende der Brücke
Andreas Hofer: Volný jako orel (TV film)
Mann, oh Mann, oh Mann! (TV film)
Mörderherz (TV film)
2000 Geboren in Absurdistan
Teuflischer Engel (TV film)
Vor Sonnenuntergang (TV film)
1998 Quintett komplett (TV film)
Wie eine schwarze Möwe (TV film)
1997 Bernhardiner & Katz (TV film)
Freier Fall (TV film)
Through Roses (TV film)
1996 Der Schattenmann - Das Chamäleon (TV film)
Der Schattenmann - Janus
Der Schattenmann - Kopfjäger (TV film)
Der Schattenmann - Lautlose Geschäfte (TV film)
Der Schattenmann - Mitten unter uns (TV film)
Honigmond
1995 Am Morgen danach (TV film)
Das verzauberte Lied
Die Fernsehsaga - Eine steirische Fernsehgeschichte (TV film)
Geschäfte (TV film)
1994 Tonino und Toinette (TV film)
1993 Die skandalösen Frauen (TV film)
Dieses naive Verlangen (TV film)
Madame Bäurin
Swing Kids
1991 Der Schwierige (TV film)
Sehnsüchte oder Es ist alles unheimlich leicht (TV film)
1990 Erwin und Julia
Kaufmann von Venedig, Der (TV film)
1989 Das Mädl aus der Vorstadt (TV film)
Frau für Alfie, Eine
1988 Unter Freunden
1986 Tatort - Der Tod des Tänzers (TV film)
1985 Herzklopfen

TV seriály

2019 M - Eine Stadt sucht einen Mörder (TV seriál)
2016 Vorstadtweiber (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (4)
2008 Die Stein (TV seriál)
2006 Údolí Divokých růží (TV seriál)
2005 11er Haus (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
1998 Král ze St. Pauli (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1996 Der Schattenmann (TV seriál)
1995 Radetzkymarsch (TV seriál)
1994 Der König (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
1987 Mozart und Meisel (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Dokumentární

2015 Mein Bezirk: Mein Penzing (TV film)
2012 Vom Reich zur Republik - Europas letzter Sommer (TV film)
1997 Kreuz & Quer (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Stöckl (TV pořad)
2012 Austropop-Legenden (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace