foto

Jason Konopisos

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Slumber
2012 Rogue Assassin
2010 Waiter, The
2009 Between Floors
2008 Poslední ukolébavka
Through the Valley
Zahulíme, uvidíme 2
2007 Homo Erectus
2006 Absurdistán
2001 Salsa (TV film)
Too Legit: The MC Hammer Story (TV film)
1994 Saiyûki (TV film)

TV seriály

2016 Westworld (TV seriál)
První výtvor (S01E01)
2010 Událost (TV seriál)
2009 Hrdinové (TV seriál)
Neviditelný protivník (S04E09)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Vražedné obklíčení (S02E13)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1995 Bakurecu Hunter (TV seriál)
1994 Blue Seed (TV seriál)

Dokumentární

1996 New Detectives: Case Studies in Forensic Science, The (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Rogue Assassin
2010 Waiter, The

TV seriály

2014 Web Army (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Web Army (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace