foto

Marta Milans

  • nar. 19.4.1982 (38 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Shazam!
2018 Asher
2017 Čaroděj ze země lží (TV film)
2013 Zmizení Eleanor Rigby: On
2012 Devoured
2011 Stud
2010 Plavba smrti (TV film)

TV seriály

2020 White Lines (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Molo (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2019 Molo (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2017 Vergüenza (TV seriál)
2016 No Tomorrow (TV seriál)
No Soup for You (E10)
No Rest for the Weary (E08)
No Debts Remain Unpaid (E06)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Political Operation (S02E14)
2014 Killer Women (TV seriál)
2011 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bang (S12E22)

Dokumentární

1988 American Experience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky