Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (14)

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Pomalý, ale moc hezký, empatický a jemný thriller o stárnoucím profesionálním nájemném zabijákovi, co má rád svůj každodenní samotářský stereotyp a pracovní rituály a žije si svým tempem, když v tom ho zaskočí šance na podzim života strávený s ženou po boku. Ten film je v podstatě jako Ron Perlman sám. Ze staré školy, trochu unavený, částečně v důchodu, ale přitom to v sobě pořád má, černý humor i styl, schopnost dojmout správně zvoleným šklebem i věrohodně ztvárnit postavu ranaře s přesnou muškou. Režírován je trochu vláčně, režisérem, který umí prakticky jen šedivou rutinu, ale k tomuhle materiálu se to překvapivě hodí. Konzistentní nadprůměr, co se nikam nežene, a umí zasáhnout na těch správných místech. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Rutinne natoceny film s obohratym nametom o jednom hitmanovi. Cele je to take oldschoolovo pomale. Fakt dost pomale. Triky su obcas komicky mizerne. Ked raz nemaju prachy na to, aby nejaku budovu vyhodili do vzduchu, tak naco taku scenu zaradia s mizernym CGI. Nebolo to vôbec potrebne. Famke je stale nadherna. Dreyfuss dostatocne slizky. Zaver taky divny do stratena. Vysledkom je taka komorna akcna jednohubka, ktoru si uziju najmä fanusikovia Rona Pearlmana. 5/10. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Stárnoucího hitmana už míjí ty nejlukrativnější zakázky, ale žít někde v ústraní a klidu mu není přáno. Nijak výjimečný příběh, kterému dává přidanou hodnotu především Ron Perlman, pro kterého byla tahle role snad napsaná. Vyhovovalo mi i pomalejší tempo, které se k uchopení dané látky hodilo a líbila se mi i skutečnost, že se vše točí kolem židovského gangu. Nic nezapomenutelného, ale za vidění to stojí. 70% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Kontemplativní pohled na to být starý a mimo život.Asher (Ron Perlman) je bývalý agent Mossad, žije v měnícím se Brooklynu. Promarnil příležitost s Sophií a tak v sobě zabít muže kým je a stát se tím kým by chtěl být. Ale režisér nám servíruje pěknou dietu, jaká bývá k vidění v ranařských snímcích pro muže. Tento kousek je tak relaxační až začnete klimbat. Ale pro starého chlápka najdete časem hlubší sympatie. Jen je špatný scénář i režie. Film dělá dívatelný Perlmanův výkon. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Zcela rutinní režisér Michael Caton-Jones společně s debutujícím scenáristou Jayem Zaretskym přináší tuctovou (love)story o samotářském a unaveném nájemném vrahovi, který by na stará kolena už od života rád dostal víc než jen zakázku na něčí vraždu. Asher nenabízí nic moc nového, co bychom už neviděli v jiných filmech, ovšem cool výkon Rona Perlmana a sem tam vtipné dialogy ho drží nad hladinou průměru. Krimi drama, které nenadchne ani neurazí. [Sitges 2018] ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama