foto

Tay Garnett

  • nar. 13.6.1894
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 3.10.1977 (83 let)
    Sawtelle, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1975 Challenge to Be Free
Timber Tramps
1970 Delta Factor, The
1963 Cattle King
1960 A Terrible Beauty
1954 The Black Knight
1953 Main Street to Broadway
1952 One Minute to Zero
1951 Cause for Alarm!
Soldiers Three
1950 Blesk na kolečkách
1949 A Connecticut Yankee in King Arthur's Court
1947 Wild Harvest
1946 Pošťák vždy zvoní dvakrát
1945 The Valley of Decision
1944 Když jsi odešel
Mrs. Parkington
See Here, Private Hargrove
1943 Bataan
The Cross of Lorraine
1942 My Favorite Spy
1941 Cheers for Miss Bishop
1940 Sedm hříšníků
1939 Eternally Yours
Slightly Honorable
1938 Joy of Living
Trade Winds
1937 Poslední otrokář
Stand-In
Veřejný ženich
1935 Professional Soldier
She Couldn't Take It
Čínská moře bouří
1933 Destination Unknown
S.O.S. Iceberg
1932 Okay, America!
Prestige
Tři v kruhu
1931 Bad Company
1930 Her Man
Officer O'Brien
1929 Oh, Yeah?
The Flying Fool
1928 Celebrity
Tragédie v Lunaparku

TV seriály

1965 Legend of Jesse James, The (TV seriál)
Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
1962 New Loretta Young Show, The (TV seriál)
The Beachcomber (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
1960 Overland Trail (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1956 Seven Wonders of the World

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace