foto

Oliver Boysen

  • nar. 12.10.1972 (46 let)
    Oldenburg, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Rosa Roth - Trauma (TV film)
2010 Lilly Schönauer: Překážky lásky (TV film)
Nevhodný snoubenec (TV film)
2009 Moře lásky: Shledání v Eriksbergu (TV film)
2007 Rosamunde Pilcher: Křídla naděje (TV film)
2003 Ganz und gar
Zamilovaný, ale bohatý (TV film)
2002 Kolle - Ein Leben für Liebe und Sex (TV film)
Milostný čtyřúhelník (TV film)
Starkes Team - Träume und Lügen, Ein (TV film)
2001 Große Liebe wider Willen (TV film)
Hauptmann von Köpenick, Der (TV film)
1999 Dreamboy obšťastní každou ženu (TV film)

TV seriály

2011 Kobra 11 (TV seriál)
A… akce (S15E11)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
Tessa - Leben für die Liebe (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Štěstí na dosah (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Dokumentární

2010 Die Deutschen - Karl Marx und der Klassenkampf (TV film)
2008 Die Deutschen (TV seriál)

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace