foto

Oliver Boysen

  • nar. 12.10.1972 (48 let)
    Oldenburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Rosa Roth - Trauma (TV film)
2010 Nevhodný snoubenec (TV film)
2009 Moře lásky: Shledání v Eriksbergu (TV film)
2007 Rosamunde Pilcher: Křídla naděje (TV film)
2003 Ganz und gar
Zamilovaný, ale bohatý (TV film)
2002 Kolle - Ein Leben für Liebe und Sex (TV film)
Milostný čtyřúhelník (TV film)
2001 Große Liebe wider Willen (TV film)
Hauptmann von Köpenick, Der (TV film)
1999 Dreamboy obšťastní každou ženu (TV film)

TV seriály

2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
Kleine Abenteuer (S01E05)
2011 Kobra 11 (TV seriál)
A… akce (S15E11)
2010 Lilly Schönauer (TV seriál)
Překážky lásky (E11)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Beziehungsprüfung (S11E20)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Mit List und Tücke (S01E16)
2006 Tessa - Leben für die Liebe (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Štěstí na dosah (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Für das Leben eines Freundes (S06E14)
2002 Správná dvojka (TV seriál)
Träume und Lügen (E22)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Dokumentární

2010 Die Deutschen - Karl Marx und der Klassenkampf (TV film)
2008 Die Deutschen (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky