foto

Mike Pfaff

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Better Criminal
2015 Lazarus Rising
Pain Is Beautiful
2014 Dead on Appraisal
Muse, The
2013 Infected
2011 Bloody Wedding
The Love Patient

TV seriály

2015 Knihovníci (TV seriál)
A Vlákna osudu (S01E10)
2012 2 $ocky (TV seriál)
A sousedka ze shora (S01E14)
2011 Caribe Road (TV seriál)
2010 Zákon gangu (TV seriál)
Mléko (S03E11)

Dokumentární

2009 Art of War, The (TV film)

Host

TV pořady

2005 Howard Stern on Demand (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky