foto

James Black

  • nar. 3.4.1962 (56 let)
    Lima, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Choir Director
2017 90 Minutes of the Fever
Boosters
2016 Better Criminal
Black Tar Road
Legenda tajného chrámu
The Preacher's Son
2015 The Man in 3B
Vražda v Mexiku (TV film)
Welcome to the Family
Why She Cries
2014 Crossroads
2013 The Undetected
2012 Phoenix Rises, The
2011 King of the Underground
Repeat Offenders: Jamais Vu
Vrah zůstal po škole
2008 3 Days Gone
Afro Ninja
2007 Agenda
2006 Restraining Order
2005 One More Round
2004 In Your Eyes
Roscoe's House of Chicken n Waffles
2002 Zabijákem proti své vůli
2001 Horrorvision
2000 Náhradníci
The Vault
Unshackled
1999 Standing on Fishes
Tvrdá lekce (TV film)
Univerzální voják: Zpět v akci
1998 Cappuccino
Godzilla
Prvních 9 1/2 týdne
Zakázané ovoce
Žoldák: Legie zkázy
1997 Don King: Jenom v Americe (TV film)
Souboj na obloze
1995 Scot-free
With Criminal Intent
1994 Senzační únos
Witness to the Execution (TV film)
1993 Ozone
1992 Galaxy of the Dinosaurs
Maximum Impact
1991 Těžko splnitelné sliby
Zombie Cop

TV seriály

2018 The Family Business (TV seriál)
2017 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Zbytečná hrubost (S01E16)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Peklo na rozbouřené vodě (S03E12)
2016 Lady Dynamite (TV seriál)
A Vaginismus Miracle (S01E08)
2015 Tým Škorpion (TV seriál)
Charades (S01E14)
2014 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Lovec námořníků (S06E06)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Pod vlivem (S05E11)
2012 Anger Management (TV seriál)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Pro pocit bezpečí (S07E22)
2010 Policajti z L. A. (TV seriál)
Maximum Deployment (S02E06)
2009 Trust Me (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Pravda a odplata (S02E14)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
Konec hvězdy (S03E11)
2007 Odložená žena (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Omámený vínem a šeredy (S03E19)
2006 Fashion House (TV seriál)
House of Payne (TV seriál)
Lincoln Heights (TV seriál)
Twenty Good Years (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
2005 Bad Girl's Guide, The (TV seriál)
Closer (TV seriál)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
Listen Up (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Přepadení (S02E16)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Příchody a odchody (S04E08)
Už můžu? (S04E04)
Souběžná hra (S04E03)
další epizody (4)
Čarodějky (TV seriál)
Karma z druhé ruky (S06E13)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
All of Us (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pod pečetí mlčenlivosti (S01E07)
2001 One on One (TV seriál)
S Club 7 v Hollywoodu (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Blues o svobodě (S04E04)
JAG (TV seriál)
Hodnota člověka (S07E03)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Sheena (TV seriál)
Syn pláže (TV seriál)
1999 The PJs (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
Women: Stories of Passion (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Voices of Authority (S03E05)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Roztříštěné zrcadlo (S04E19)
1995 Night Stand (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
1993 Living Single (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Love in Spain
2000 The Vault

TV seriály

2006 House of Payne (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Love in Spain

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace