foto

Eugene O'Neill

  • nar. 16.10.1888
    New York City, New York, USA
  • zem. 27.11.1953 (65 let)
    Boston, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Smutek sluší Elektře (divadelní záznam) - divadelní hra
1987 Long Day's Journey Into Night (TV film) - divadelní hra
1983 Hughie (TV film) - divadelní hra
1982 Kovaosaisten kuu (TV film) - divadelní hra
1975 Moon for the Misbegotten, A (TV film) - divadelní hra
1974 Touch of the Poet, A (TV film) - divadelní hra
1973 Langen Tages Reise in die Nacht, Eines (TV film) - divadelní hra
The Iceman Cometh - divadelní hra
1971 Smutek sluší Elektře (TV film) - divadelní hra
1970 Trauer muss Elektra tragen (TV film) - divadelní hra
1969 Seltsames Zwischenspiel (TV film) - divadelní hra
1968 Der Eismann kommt (TV film) - divadelní hra
1967 Oh, divljino (TV film) - divadelní hra
1966 Derrière l'horizon (TV film) - divadelní hra
Strick, Der (TV film) - divadelní hra
Trauer muß Elektra tragen (divadelní záznam) - divadelní hra
1965 Köysi (TV film) - divadelní hra
1964 Anna Christie (TV film) - divadelní hra
1963 Oi nuoruus (TV film) - divadelní hra
1962 Cesta dlouhého dne do noci - divadelní hra
1961 Fast ein Poet (TV film) - divadelní hra
Ljuva ungdomstid (TV film) - divadelní hra
1960 The Iceman Cometh (TV film) - divadelní hra
1959 O Wildnis (TV film) - divadelní hra
1958 Farma pod Jilmy - divadelní hra
Hughie (TV film) - divadelní hra
1955 Emperor Jones, The (TV film) - divadelní hra
1948 Summer Holiday - divadelní hra
1947 Mourning Becomes Electra - divadelní hra
1944 The Hairy Ape - divadelní hra
1940 The Long Voyage Home - divadelní hra
1936 Anna Christie (TV film) - divadelní hra
1935 Ah, Wilderness! - divadelní hra
1933 The Constant Woman - divadelní hra
The Emperor Jones - divadelní hra
1932 Strange Interlude - divadelní hra
1931 Anna Christie - divadelní hra
1930 Anna Christie - divadelní hra
1923 Anna Christie - divadelní hra
Přístav v mlze - divadelní hra

TV seriály

1989 American Playwrights Theater: The One-Acts (TV seriál) - divadelní hra
1981 American Playhouse (TV seriál) - divadelní hra
1978 Mourning Becomes Electra (TV seriál) - divadelní hra
1974 Le deuil sied à Electre (TV seriál) - divadelní hra
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál) - divadelní hra
1965 Estudio 1 (TV seriál) - divadelní hra
1963 Estudio 3 (TV seriál) - divadelní hra
1959 Art Carney Special (TV seriál) - divadelní hra
Play of the Week (TV seriál) - divadelní hra
1956 Armchair Theatre (TV seriál) - divadelní hra
1955 Front Row Center (TV seriál) - divadelní hra
ITV Play of the Week (TV seriál) - divadelní hra
ITV Television Playhouse (TV seriál) - divadelní hra
Star Tonight (TV seriál) - divadelní hra
1951 Celanese Theatre (TV seriál) - divadelní hra
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál) - divadelní hra
Lux Video Theatre (TV seriál) - divadelní hra
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál) - divadelní hra

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad) - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

1965 Tran (TV film) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace