foto

Robert Donavan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dirty Dead Con Men
Killer Kate!
Sunset Society
2017 Spreading Darkness
The Black Room
2016 Paranormal Sexperiments (TV film)
2015 Adventures Into the Woods: A Sexy Musical
Today is Yesterday Tomorrow
2012 Emmanuelle in Wonderland
2011 Cheerleader Massacre 2
Emmanuelle Through Time: Emmanuelle's Sexy Bite (TV film)
Emmanuelle Through Time: Emmanuelle's Supernatural Sexual Activity (TV film)
2010 One in the Gun
2009 Alien Ecstasy
2008 Aliens Gone Wild (TV film)
2007 Pretty Cool Too
2006 Nightmare Man
Pretty Cool
2005 Jacqueline Hydeová
2004 Corpses
Hazing, The
Mladé a svůdné (TV film)
The Curse of the Komodo
2003 Emmanuelle 2000: Emmanuelle Pie
Final Examination
Speed Demon
2002 Frightening, The
Hazardní hrátky (TV film)
Pavoučí síť
Trancers 6
Trosečníci vesmíru
2001 Microscopic Boy
Scandal: Sex@students.edu
Skandál
Stitches
2000 Emanuela 2000: Emanuela v ráji
Emanuela 2000: Emanuelin šperk
Emanuela 2000: Emanuelina intimní setkání
Inviati speciali
Mise pomsty
Scandal: Body of Love
Scandal: The Big Turn On
Sex Files: Alien Erotica II
Sex Files: Erotic Possessions
Skandál
1999 Alien Arsenal (TV film)
Eskorta
Hidden Beauties
Murdercycle
Phantom Town
Poslední plavba
Scandal: On the Other Side
Sex Files: Pleasureville
Shadow Dancer
Tomorrow by Midnight
1998 Black Widow Escort
Curse of the Puppet Master
Fast Food
Invisible Dad
Love and War II
Mom's Outta Sight
Sex Files: Alien Erotica
Útok na ponorku II: Klamný cíl
1997 All's Fair in Love & War
Bikini Hoe-Down
Don't Sleep Alone
Expose
Malá čarodějka
Passion and Romance: Double Your Pleasure
Passion and Romance: Ocean of Dreams
Passion and Romance: Same Tale, Next Year
Passion and Romance: Scandal
Pistolník
1996 Bedtime Stories
Crossing Over
1995 Broken Bars
Nervous Energy
1994 Masseuse 2
1985 Misfits of Science (TV film)
1984 Protokol

TV seriály

2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
2000 Syn pláže (TV seriál)
1999 Desirable Liaisons (TV seriál)
Eureka Street (TV seriál)
1998 Intimate Sessions (TV seriál)
1997 Click (TV seriál)
Tajemné doteky (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1990 The Outsiders (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace