foto

Sarah Solemani

  • nar. 4.9.1986 (31 let)
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Wild Honey Pie!
2016 Dítě Bridget Jonesové
2015 Hector
The Bad Education Movie
2013 Faulty
Král ze Soho
2011 All That Way for Love
2005 Show začíná

TV seriály

2016 Pátý (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (10)
2015 Na straně zákona (TV seriál)
2014 The Secrets (TV seriál)
Nesprávní chlápci (TV seriál)
Action Mans/Wise Mans (S02E02)
X-Mans/White Mans (S02E01)
2013 Crackanory (TV seriál)
Nesprávní chlápci (TV seriál)
Running Mans (S01E06)
Wanted Mans (S01E05)
Inside Mans (S01E04)
další epizody (6)
Psychobitches (TV seriál)
2012 Mizerná výchova (TV seriál)
Borgiové (TV seriál)
Paolo (S02E02)
Skins (TV seriál)
Alo (S06E07)
2010 Him & Her (TV seriál)
2009 Psychoville (TV seriál)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
Living with Two People You Like Individually... But Not as a Couple (TV seriál)
Romanovo impérium (TV seriál)
2006 Hyperdrive (TV seriál)
Assessment (S01E06)
Suburban Shootout (TV seriál)
2003 Červené barety (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

TV pořady

2011 Comic Relief: Uptown Downstairs Abbey (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 Ellie Goulding - Still Falling For You (hudební videoklip) - a.z.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Barry (TV seriál)
Chapter Four: Commit...To You (S01E04)
2014 The Secrets (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace