foto

Henri Coutet

  • nar. 28.6.1909
    Vaujours, Francie
  • zem. 26.3.1999 (89 let)
    Le May-sur-Evre, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Clara et les Chics Types
Serment d'Heidelberg, Le (TV film)
1977 L'imprécateur
1976 Mado
1975 Důležité je milovat
Krást se musí umět
Láska a smrt
1974 OK patron
Vincent, François, Paul a ti druzí...
1972 César a Rosalie
Franc-tireur, Le
1971 Max a rváči
Trampoty s kohoutem
1970 Aventures de Zadig, Les (TV film)
Věci života
Élise ou la vraie vie
1967 Noc generálů
Slunce rošťáků
1966 Trois enfants... dans le désordre
Zahradník z Argenteuil
1965 Le dossier Pyrénées (TV film)
Majordome, Le
Passeport diplomatique agent K 8
1964 325 000 Francs (TV film)
Fantomas
Les amitiés particulières
Mata Hari
1963 Aventures de Salavin, Les
Honba za kytarami
Karamboly
Méfiez-vous, mesdames!
1962 Les bonnes causes
Tajnosti Paříže
1961 Amours célèbres
Kněžna de Cléves
Okno dokořán
Peau et les os, La
1960 Baron de l'écluse, Le
Kapitán
Mouton, Le
Pantalaskas
Préméditation
Tête folle
1959 Drôles de phénomènes
Faibles femmes
Le Chemin des écoliers
Luční ulice
Messieurs les ronds de cuir
Případ komisaře Maigreta
Tulák Archimedes
Vous n'avez rien à déclarer?
Zelená kobyla
1958 Buď hezká a mlč
Bídníci
En légitime défense
Et ta soeur
Le Septieme Ciel
Le Temps des oeufs durs
Le Tombeur
Madame et son auto
Maigret klade past
Nevídáno, neslýcháno
Sans famille
Un drôle de dimanche
À pied, à cheval et en sputnik
1957 Le Rouge est mis
Mademoiselle et son gang
Pod pokličkou
Případ doktora Laurenta
Quand la femme s'en mêle
À pied, à cheval et en voiture
Špioni
1956 Des gens sans importance
Homme aux clefs d'or, L'
Je reviendrai à Kandara
Joyeuse prison, La
Les Duraton
Lumières du soir, Les
Marie-Antoinette reine de France
Otec, matka, moje žena a já
Si Paris nous était conté
Trapéza
Voici le temps des assassins
1955 Milord l'Arsouille
Uprchlíci
Zápisník majora Thompsona
Ďábelské ženy
1954 Impures, Les
L'air de Paris
Les Intrigantes
Otec, matka, služka a já
Si Versailles m'était conté
Sur le banc
1953 Amours finissent à l'aube, Les
Interdit de séjour
Lettre ouverte
Pocharde, La
1952 Boží soud
Dents longues, Les
Všichni jsme vrahové
1951 Adresát neznámý
Andalousie
Sous le ciel de Paris
1950 Justice est faite
Véronique
Žádné prázdniny pro Pánaboha
1949 Au royaume des cieux
Fantômas contre Fantômas
1948 Fort de la solitude
Émile l'Africain
1946 Ange qu'on m'a donné, L'
Capitan, Le
1945 Père Goriot, Le
Slavičí klec
1944 Vautrin
1943 Un seul amour

TV seriály

1982 Village dans les nuages, Le (TV seriál)
1980 Mystères de Paris, Les (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1976 Adios (TV seriál)
1975 Secret des dieux, Le (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1973 Joseph Balsamo (TV seriál)
Moliére (TV seriál)
1972 Thibault, Les (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace